YEREL

Kılca: Ticaret Merkezi Mahallemizin Dönüşümüne Katkı Sağlayacak

Karatay Belediyesi, merkeze uzak İsmil Mahallesi’ne 30 bağımsız iş yerinden oluşan bir ticaret merkezi kazandırıyor. Projenin yapımında artık son aşamaya gelinirken, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Hasan Kılca, çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmete açılması hedeflenen İsmil Ticaret Merkezi’nin bölge esnafına ve mahallenin dönüşümüne katkı sağlayacağını ifade etti.

Kılca: Ticaret Merkezi Mahallemizin Dönüşümüne Katkı Sağlayacak

Karatay’ın ihtiyaçları ve mahallelerin talepleri doğrultusunda bugüne kadar ilçede birçok önemli yatırım ile proje kazandıran Karatay Belediyesi, merkeze uzak İsmil Mahallesi’ne bir ticaret merkezi kazandırıyor.

Bin 676 metrekare arsa, 2 bin 50 metrekare de inşaat alanına sahip olan ve 30 bağımsız iş yerinden oluşan İsmil Ticaret Merkezi’nin yapımında artık son aşamaya gelindi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, çevre düzenleme çalışmalarının ardından mahalleye hizmet vermeye başlaması hedeflenen merkezde incelemelerde bulundu.

ESNAFIMIZA GÜZEL VE MODERN İŞ YERLERİ KAZANDIRIYORUZ

Karatay Belediyesi olarak ilçedeki her kesiminin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Hasan Kılca, şehrin ekonomisi ve istihdamına büyük katkılar sağlayan esnafa ayrıca önem verdiklerini aktardı.

Bu kapsamda İsmil’e yeni bir ticaret merkezi kazandırdıklarının altını çizen Hasan Kılca; “Belediye olarak temel hedefimiz, Karatay’ımızın ve Karataylı hemşehrilerimizin rahatı, huzuru ve mutluluğuna katkı sunacak hizmetleri hayata geçirmektir. Bu doğrultuda İsmil’de yeni bir projeye imza atıyoruz. 30 bağımsız iş yerinden oluşan İsmil Ticaret Merkezi’nin yapımında artık son aşamadayız. Çevre düzenleme çalışmalarını tamamlayarak çarşımızı hizmete açacağız ve böylece esnaflarımız daha güzel ve modern iş yerlerinde hemşehrilerimize hizmet verecekler. Projemiz hem esnafımıza hem de mahallemizin dönüşümüne önemli katkılar sağlayacak. Bu vesileyle de İsmil Ticaret Merkezimizin Karatay’ımıza, İsmil’imize ve esnaf kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

AdminAdmin