YEREL

Kılca: Kadın Çalışanlarımızın Örnek Hizmetlerinden Gurur Duyuyoruz

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer kadınlara yönelik düzenlenen programla kadın çalışanlarla bir araya geldi. Hasan Kılca; Karatay Belediyesi’nde görev yapan mesai arkadaşlarının örnek çalışmalarından gurur duyduklarını söylerken Mustafa Hakan Özer ise, Konya’nın marka değerine kadın çalışanların büyük katkı sunduğu belirtti.

Kılca: Kadın Çalışanlarımızın Örnek Hizmetlerinden Gurur Duyuyoruz

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer Karatay Belediyesi’nde görev yapan kadın personelle bir araya geldi.

Şehir Parkı’nda düzenlenen programa Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın eşi Şerife Kılca, Karatay Belediye Başkan Yardımcılarının eşleri, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fazilet Koçyiğit ve Karatay Belediyesi kadın personeli katıldı.

KADIN ÇALIŞANLARIMIZLA YOL YÜRÜMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ

Karatay’a hizmet ederken kadın personellerin bilgi, birikim ve tecrübelerinden üst seviyede yararlandıklarını söyleyen Başkan Hasan Kılca, Karatay’ın gelişimine olan katkılarından ve emeklerinden dolayı çalışanlara teşekkür etti.

Hasan Kılca şunları söyledi; “Bugün pozitif ayrımcılık yaparak kadın mesai arkadaşlarımızla böyle bir programda olmaktan mutluluk duyuyoruz. Vekilimize de aramızda olduğu için teşekkür ederim. Karatay Belediyesi olarak yaptığımız tüm eserlerde kadın personelimizin alın teri ve emeği var. Belediye çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Konya’mızda tüm belediyelerimizle birlikte Konya modeli belediyeciliği Türkiye’ye örnek olurken; Karatay Belediyesi olarak da ilçemizde birçok yatırıma imza atıyoruz. Park ve bahçe, alt yapı, eğitim, spor ve çevre ile ilgili yaptığımız çalışmalar Türkiye’ye örnek gösterilecek hizmetlerdir. Halen birçok büyük yatırımımızın yapımı devam ediyor. Karatay’ı yeşil alanlarla donatıyoruz. Bu yıl toplamda 110 bin metrekare alanda yeşil alan kazandırıyoruz. Şu anda 35 tane parkımızın yapımı halen devam ediyor. Yine Lavanta Bahçemiz ve Gül Bahçemiz her yıl binlerce misafir ağırlıyor. Karatay’a kazandırdığımız sayısız eserde tüm kadın çalışanlarımızın imzası var. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kadın eli değdiği zaman her şey daha da güzelleşiyor. Onun için biz sizlerle birlikte yol yürümekten, birlikte çalışmaktan mutluluk duyuruyoruz.”

KADIN ÇALIŞANLAR KONYA’NIN MARKA DEĞERİNE KATKI SUNUYOR

Konya’nın marka değerine yakışan yatırımların hayata geçmesinde kadın personellerin örnek çalışmalar yaptığını söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer; şehre katkılarından dolayı çalışanlara teşekkür etti.

Mustafa Hakan Özer, “Belediye başkanlarımız şehrimizde güzel hizmetler yapıyor. Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca da Konya’da çok güzel işler yapan başkanlarımızdan bir tanesi. Başkanımızın şehrimize olan hizmetleri bizlerin gurur kaynağı oluyor. İşte bu üretilen hizmetlerin tamamında her birinizin çok büyük katkısı var. Kadınlar bulunduğu her yere beraberinde kaliteyi de getiriyor. Belediyelerimizin hizmetlerinde vermiş olduğunuz katkıdan dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Başkanımıza da böylesine güzel bir birlikteliği sağladığı için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

AdminAdmin