GÜNCEL

KGC'den Başkanlara hayırlı Olsun Ziyareti

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Sefa Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen ve Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk’e hayırlı olsun ziyareti yaptı

KGC'den Başkanlara  hayırlı Olsun Ziyareti

onya Gazeteciler Cemiyeti, kısa bir süre önce yapılan genel kurul ile KSO’nun yeni Başkanı seçilen Mustafa Büyükeğen ile KTO’da güven tazeleyen Selçuk Öztürk’ü ziyaret ederek, yeni dönemlerinin hayırlı olmasını diledi.

KGC Başkanı Sefa Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin ilk ziyaret durağı KSO Başkanı Mustafa Büyükeğen oldu. Başkan Sefa Özdemir, KSO için yeni dönemin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Özellikle son dönemde şehrin birlik ve beraberliğinin her alanda olumlu yansımalarına şahitlik ediyoruz. Biz de kendi alanımızda bu birlikteliğin güzelliklerini yaşıyoruz. Konya’nın önemli bir paydaşı olarak şehrimize katkı sunmak adına hem yayın organlarımızın birlikte hareket edebilme kabiliyetini, hem de diğer kurum ve kuruluşlarla yapılan ve yapılacak olan işbirliklerini önemsiyoruz. Yeni dönemde de KSO ile birlikte şehre katkı sunabilmek adına güzel işlere imza atabileceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

kso-baskani-mustafa-buyukegene-ziyaret.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KSO Başkanı Mustafa Büyükeğen de, “Konya sanayisi hakikaten çok büyüdü ve belli bir yere geldi. Bu süreçte işin tanıtım ve medya ayağının sağladığı katkıları görmezden gelemeyiz. Konya basınını artık yerel basın olarak yorumlamak da doğru değil. İnternet mecrası ile Konya basını Konya’yı dünyaya açabiliyor. Tabi biz de burada yeni bir sürece girdik ve yolun henüz başındayız. Konya basınını şehrimizin milli kurumları olarak görüyoruz. Bizim en önemli paydaşımız, ortak paydamız Konya basınıdır. Bu bilinçle hareket ederek, şehrimizin çıkar ve menfaatleri doğrultusunda birlikte hareket etmeye hazırız” diye konuştu.

kso-baskani-mustafa-buyukegene-ziyaret1.jpg

Konya Gazeteciler Cemiyeti’nin bir başka ziyareti de KTO Başkanı Selçuk Öztürk’e oldu. KGC Başkanı Sefa Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri kısa bir süre önce yapılan genel kurulun ardından güven tazeleyen KTO Başkanı Selçuk Öztürk’e yeni dönemin hayırlı olmasını dilerken, Başkan Selçuk Öztürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni dönemde Konya basını ile daha yakın dirsek teması halinde olmaya gayret edeceklerini dile getirdi.

Ziyaretler, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

kso-baskani-mustafa-buyukegene-ziyaret2.jpg

kto-baskani-selcuk-ozturke-ziyaret2.jpg

 

 
AdminAdmin