ASAYİŞ

Kepçe Operatörü Dualarla Toprağa Verildi

Beyşehir ilçesindeki bir kömür ocağına ait şantiyede yer alan suni gölete düşen iş makinesinin kabininde sıkışarak feci şekilde can veren kepçe operatörü Yalçın Yeşilyurt, doğum yeri olan Seydişehir ilçesinde gözyaşları ve dualar arasında defnedildi.

Kepçe Operatörü  Dualarla Toprağa Verildi

50 yaşındaki Yeşilyurt'un cenazesi memleketi olan Susuz Mahallesi'nde kılınan cenaze namazını müteakip mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, kurum amirleri, muhtarlar, mahalle sakinleri, Yeşilyurt'un ailesi ve yakınları ile çalışma arkadaşları katıldı.

20 Ağustos günü sabah saatlerinde Beyşehir-Seydişehir ilçesi sınırındaki Bayavşar-Irmaklı mahalleleri arasında faaliyet gösteren Eti Holding bünyesindeki kömür ocağı şantiyesinde yer alan yaklaşık 15-20 metre derinliğe sahip olduğu belirtilen gölette yaşanan iş kazasında, iş makinesi yaşanan toprak kayması neticesinde gölete düşmüş, zemindeki balçık nedeniyle kepçe operatörü kabinde sıkışmıştı.

Yeşilyurt'un cansız bedenine olayın yaşandığı andan akşam saatlerine kadar devam eden çalışmaların ardından ulaşılabilmiş, dalgıçlar tarafından yapılan arama tarama faaliyetleri sonrasında yeri belirlenen göletin tabanındaki balçığa gömülen iş makinesi, yüksek kapasiteli bir vinç yardımıyla havaya kaldırılarak kıyıya yanaştırılmış, kabinde sıkışan Yeşilyurt'un cenazesi içerisinden çıkarılmıştı.

Cenaze, nakil aracılığıyla otopsi için hastaneye kaldırılm

Kaynak: Ali Rıza Önses

AdminAdmin