YEREL

Kaymakam Pelvan Sülüklü Mahallesindeki Okulları Ziyaret Etti

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan ve beraberindeki heyet, Yunak İlçe merkezine 60 km. mesafedeki Sülüklü Mahallesine giderek bir dizi ziyarette bulundu.

Kaymakam Pelvan Sülüklü Mahallesindeki Okulları Ziyaret Etti

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Sülüklü mahallesini ziyaret kapsamında Mimar Sinan İlkokulunda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek okul ve öğrenciler dinledi. Daha sonra sırasıyla Sülüklü Mimar Sinan Ortaokulu ile 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesini ziyaret eden Kaymakam Pelvan, öğretmenlerle bir toplantı yaparak eğitim sorunlarını ve isteklerini dinledi

Resim önizlemesi

Kaymakam Özgür Pelvan, Sülüklü Mahallesinde bulunan sağlık ocağı, 112 Acil, jandarma karakolu, lojmanlar ve diğer kamu binalarında incelemelerde bulundu. Sülüklü Mahalle meydanında vatandaşlar ile bir araya gelerek burada vatandaşların sorunlarını dinledi ve kurum müdürlerine sorunların çözümü noktasında talimatlar verdi.

Resim önizlemesi

Kaymakam Pelvan' ın Sülüklü okullar ziyaretine ve vatandaş buluşmasına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin İmren, Tarım ve Orman İlçe Müdür Vekili Talat Duman, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Binal, İlçe Müftüsü Sadık Aydoğan ve Sülüklü Muhtarı Latif Harmankaya eşlik etti.

Resim önizlemesi

AdminAdmin