YEREL

Kaymakam Özdemir Anısına Fidan Dikim Yapıldı

Beyşehir’de bir önceki dönemde ilçe kaymakamlığı görevi yapan ve hayatını kaybeden merhum Yusuf Özdemir anısına hatıra ormanı oluşturuldu.

Kaymakam Özdemir Anısına Fidan Dikim  Yapıldı

Beyşehir Belediyesi ve Avşar Mahallesi Muhtarlığı tarafından organize edilen etkinlikte Avşar Mahallesi TOKİ konutları 3’üncü etap yanında bulunan araziye oluşturulan hatıra ormanında yüzlerce çam ağacı fidanı toprakla buluşturuldu. Oluşturulan parka ise Yusuf Özdemir’in ismi verildi.

Programa, Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, öğrenciler ve mahalle sakinleri katıldı.

Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar yaptığı açıklamada, “Ağaç dikmek insanın yapabileceği en hayırlı işlerden bir tanesidir. Çünkü ağaç diken insan yıllarca hayır kapılarının açmasına vesile oluyor. Ülkemizde son yıllarda ağaç dikimi husussunda çok büyük bir bilinç oluştu. Son 20 yılda milyarlarca ağaç toprakla buluştu. Türkiye’nin daha da yeşillendiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bizler de şimdi burada geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Beyşehir’de 5 yıl görev yapmış Yusuf Özdemir Kaymakamımız için fidan dikimi gerçekleştireceğiz. Beyşehir’de güzel hizmetlere vesile oldu. Beyşehir insanı vefalı, birçok kişi cenazesine katılarak ve bu etkinlikte bir araya gelerek vefasını gösterdi. Katılan herkese teşekkür ediyor, sayın kaymakamımıza Allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum.” Dedi.

Başkanımız Bayındır, “Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden kadim dostum, şehrime büyük hizmetlere vesile olan rahmetli Yusuf Özdemir’in adını bu gün burada yaşatıyoruz. Kendisinin bu şehre doğalgazın önünü açan bir devlet adamı olduğunu belirtmek istiyorum. Bu gün burada kendisinin adına fidan dikimi gerçekleştirerek TOKİ’de bulunan bu parkında ismini vererek gönlümüzde yaşatacağız. Bu memleketi ben olarak değil, hep birlikte bu noktaya getirdik. Hep şu düşünce ile yola çıktık; siyaset gözetmeksizin Beyşehir birliğiyle hizmet ettik. Bu şehre hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Kadim dostum merhum Yusuf Özdemir’e Allah'tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum.”

AdminAdmin