GÜNCEL

Kaymakam Murat Karahan'ın 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

Yunak Kaymakamı Murat Karahan 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile mesaj yayımladı

Kaymakam  Murat Karahan'ın 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

Kaymakam Karahan Mesajında Şu ifadelere yer verdi :

Devletimiz ve milletimizin istiklal ve istikbaline kastetmeye teşebbüs eden hain Fetö terör örgütünün kanlı darbe girişimini tarihte eşi benzeri görülmedik bir kahramanlıkla bertaraf eden aziz milletimizin “15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” nün yedinci yıl dönümünü kutluyoruz.

15 Temmuz, milletimizin; kökü nerede olursa olsun, hangi güce dayanırsa dayansın, iradesini hangi odağa teslim ederse etsin, bu millete ve bu ülkeye ait olmayanlara karşı tarihi bir meydan okumasıdır.

Bilinmelidir ki, Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine yönelik hain saldırılara karşı, aziz Milletimiz, geçmişten aldığı ilhamla, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığını ilelebet sürdürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz milletimizin Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik gününü en içten duygularımla kutluyorum.

AdminAdmin