YEREL

Karataylı Emeklililerin Piknik Keyfi

Kültürel ve sosyal alanlarındaki proje ve hizmetleriyle vatandaşların hayatlarına dokunan Karatay Belediyesi, Emekli Konakları’ndan yararlanan çınarlara yönelik bir piknik programı düzenledi. Dostlarıyla keyifli bir gün geçiren Karataylı emekliler, etkinlik dolayısıyla Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür ettiler.

Karataylı Emeklililerin Piknik Keyfi

Karatay Belediyesi ilçeye kazandırdığı Karatay Emekli Konakları sayesinde emeklilerin hem sosyalleşmesine hem de emekliliğin tadını çıkarmalarına önemli katkılar sağlıyor.

Resim önizlemesi

Bu kapsamda Karatay Belediyesi, emekli konaklarından yararlanan vatandaşları piknik programında buluşturdu. Konya Kent Ormanı’nda düzenlenen piknik organizasyonuyla Emekli Konağı sakinleri, komşuları ve dostlarıyla keyifli bir gün geçirdiler.

KARATAY BELEDİYESİ’NİN PROGRAMLARI SOSYAL HAYATIMIZDAKİ KALİTEYİ ARTIRIYOR

Piknik organizasyonundan dolayı memnuniyeti aktaran vatandaşlar; “Karatay Belediyesi tarafından bizlerin hizmetine sunulan Emekli Konakları sayesinde yaşam kalitemiz arttı. Düzenlenen gezi ve bu tür programlar ile sosyal hayata daha çok katılıyoruz. Bizlere bu imkânı sunan Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca’ya çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Resim önizlemesi

EMEKLİ KONAĞI SAKİNLERİNE YÖNELİK ETKİNLİKLER SÜRECEK

Karatay Belediyesi Emekli Konakları’nın birlik ve beraberliğin adresi olduğunu ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; emeklilerin sosyal hayatını canlandırmak ve birlikte vakit geçirebilmelerini sağlamak amacıyla pek çok proje yürüttüklerini söyledi.

Resim önizlemesi

Emekli Konakları’ndan faydalanan emeklileri piknik organizasyonuyla bir kez daha bir araya getirdiklerini belirten Başkan Hasan Kılca; vatandaşların hayatlarına dokunacak etkinlikleri sürdüreceklerini vurguladı. Hasan Kılca; “Büyüklerimiz, emekli konaklarından ve burada yürüttüğümüz birçok proje ile etkinliklerden faydalanıyor ve zamanlarını güzel bir şekilde değerlendiriyorlar. Birlikte vakit geçirerek sosyalleşen büyüklerimizi zaman zaman şehir içi veya şehir dışı gezi programları zaman zaman da piknik programlarında bir araya getiriyoruz. Çınarlarımızın hayır duasını almak ve isteklerine cevap vermek bizleri de mutlu ediyor. Onların talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin