YEREL

Karatay’da Sıcak Asfalt Seferberliği

Karatay Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak, ilçe genelindeki yol, cadde ve sokakların daha modern bir hale kavuşması için yoğun bir gayretin içerisinde. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Hemşehrilerimize kaliteli ve en iyi hizmeti sunmak çalışmaya devam ediyoruz. Amacımız yollarımızı kaliteli hale getirip, ulaşım ağının konfor seviyesini artırmak” diye konuştu.

Karatay’da Sıcak Asfalt Seferberliği

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karatay’ın birçok noktasında sıcak asfalt serimi, sathi kaplama, kaldırım ve parke çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda ekipler, İstiklal ve Tatlıcak Mahallelerinde sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Ekipler sıcak asfalt serimi çalışmasının yanı sıra Saraçoğlu, Selim Sultan, İstiklal ve Karakaya-Divanlar Mahalleleri bağlantı yolunda ise sathi kaplama çalışması yürütüyor.

Resim önizlemesi

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin dört bir yanına, kaliteli hizmetler ulaştırmaya devam ettiğini söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; hedeflerinin ilçedeki tüm yolları sorunsuz, akıcı ve güvenli hale getirmek olduğunu söyledi.

ULAŞIM AĞIMIZDA HEDEFİMİZ YÜKSEK KALİTE

Planlamaya aldıkları tüm yatırımları büyük bir titizlikle yerine getirdiklerini ifade eden Hasan Kılca ulaşım ağını yenileyerek, vatandaşlara konforlu bir ulaşım imkânı sunmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getirdi.

Resim önizlemesi

Başkan Kılca açıklamasında şunlara yer verdi; “Vatandaşlarımıza yüksek standartta yol kalitesine sahip, ulaşım ağı sunabilmek için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Yollarımızın kalitesini artırıp hemşehrilerimizin hayat kalitesine güçlü bir katkı sunmaktayız. İlçemizin tamamında yürüttüğümüz sıcak asfalt, sathi kaplama, parke taşı döşeme, bakım ve onarım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bu kapsamda İstiklal Mahallemizde ve Tatlıcak Mahallemiz sanayi sitesinde sıcak asfalt serimi çalışması gerçekleştiriyor. Yine ekiplerimiz Saraçoğlu Mahallesi ile Karakaya-Divanlar Mahalle bağlantı yolunda sathi kaplama çalışması yürütüyor. Selimsultan ve İstiklal Mahallelerimizde ise sathi kaplama çalışmalarımız tamamlandı. Tüm bu çalışmalarımızla ulaşım ağımızda yüksek bir kaliteli hedefliyoruz. Bizim anlayışımızda yol medeniyettir ve bunu hep dile getiriyoruz. Onun için de tüm ekiplerimizle sahada olmaya devam edeceğiz.”

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin