YEREL

Karatay Yeni Aşevi Binası Açılıyor

Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Türk Kızılay’ın hizmetine sunulan Yeni Karatay Aşevi binasının resmi açılışı, 28 Ağustos Pazartesi günü Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Günde 2 bin 500, acil durumlarda ise 10 bine kadar ihtiyaç sahibi vatandaşın sıcak yemeğini karşılayabilen Karatay Yeni Aşevi, 3 bin metrekarelik alana inşa edildi.

Karatay Yeni Aşevi Binası Açılıyor

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olarak Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Karatay Yeni Aşevi binası açılıyor.

Günlük 2 bin 500, acil durumlarda ise 10 bin insana sıcak yemek ulaştırabilme kapasitesine sahip yeni aşevi binasının resmi açılışı, Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz’ın da katılacağı törenle 28 Ağustos Pazartesi günü saat 11:00’da gerçekleştirilecek. Türk Kızılay’ının hizmetine sunulacak Karatay Yeni Aşevi, Hacıveyiszade Mahallesi Şeyhülemarecepağa Caddesi üzerindeki 3 bin metrekarelik alana inşa edildi.

Belediye olarak sosyal belediyeciliğe çok önem verdiklerinin altını çizen ve gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket ederek insana dokunan çalışmaları hayata geçirdiklerini dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Göreve geldiğimiz günden bugüne gündüz gece demeden hemşerilerimizin hizmetindeyiz. Karatay’ımızın her bir köşesinde hemşerilerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Ufak bir tebessüme vesile olabilmek, bizler için sevinç kaynağı oluyor. Bu amaçla belediye olarak yapımını tamamladığımız ve Türk Kızılay Konya Şubesi’nin işbirliğiyle hizmet vermeye başlayacak Karatay Yeni Aşevi’nin açılışını yapacağız. Yeni aşevi binamızın her daim yürekleri ısıtmasını ve yüzlerde tebessümlere vesile olmasını diliyorum. Tesisimiz hayırlı olsun” dedi.

AdminAdmin