YEREL

Karatay Konukevi’ndeki Çocuklar “Açık Havada Sinema Etkinliği” İle Buluştu

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Kızılay Karatay Şubesi iş birliğinde Karatay Konukevi’nde misafir edilen çocuklar için açık havada film gösterimi yapılarak, çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Karatay Konukevi’ndeki Çocuklar “Açık Havada Sinema Etkinliği” İle Buluştu

Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Kızılay Karatay Şubesi tarafından, Karatay Konukevi’nde misafir edilen çocuklar için açık havada film gösterimi yapıldı, çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Konukevi’nin bahçesinde kurulan sinema gösterisinde çocuklar açık havada sinema izlemenin keyfini yaşadı. Keyifli dakikaların yaşandığı gösterimde çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Açık havada sinema izlemenin tadını çıkaran çocuklar etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Karatay Gençlik Meclisi’ne ve Kızılay Karatay Şubesi’ne teşekkür etti.

Resim önizlemesi

ÇOCUKLARIMIZA ÖZEL ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak için Karatay’da birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini söyleyen Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Babuççu, “Şehrimizdeki çocuklar ve gençler için yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Ahmet Babuççu şunları söyledi; “Karatay Konukevi’nde misafir edilen ailelelerimizin çocuklarına yönelik film etkinliği düzenledik. Film etkinliğimiz öncesinde Kızılay Karatay Şubesi ile organize ettiğimiz yüz boyama atölyesi ve çeşitli faaliyetler ile çocuklarımızı buluşturduk. Düzenlediğimiz aktivitelerle vatandaşlarımızın kısa da olsa hayata bir mola vermelerini sağlamaya çalışıyoruz. Bu tarz faaliyetlerimiz devam edecek. Açık havada sinema etkinliğimize yoğun ilgi gösteren misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. Her projemizde bizlere olan desteklerinden dolayı Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca’ya da ayrıca teşekkür ediyoruz.”

Resim önizlemesi

 

 

AdminAdmin