YEREL

Karatay Gençlik Meclisi Yaz Okulu Başvuruları Başladı

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Karataylı gençlerin yaz aylarını daha verimli ve keyifli geçirebilmeleri hedefiyle sürdürdüğü “Karatay Gençlik Meclisi Yaz Okulu” için kayıtları almaya başladı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen, ortaokul ve lise öğrencileri için ayrı ayrı olarak planlanan Yaz Okulu’na katılacak öğrenciler, yüzmeden Paintball’a, şehir içi ve şehir dışı gezilerinden doğa kamplarına, sportif faaliyetlerden kişisel gelişime kadar daha birçok etkinliğe katılacak. “Karatay Gençlik Meclisi Yaz Okulu”na başvuru için son gün ise 18 Haziran olarak belirlendi.

Karatay Gençlik Meclisi Yaz Okulu Başvuruları Başladı

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından bu yıl 3’ncüsü düzenlenen Yaz Okulları kayıtları başladı. Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de destekleriyle yürütülen projeye başvurular 18 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek. Ön kayıtlara ortaokul ve lise öğrencileri ayrı ayrı olarak başvuracaklar.

KARATAYLI ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNİ DOLU DOLU BİR YAZ BEKLİYOR

Karatay’da ikamet etmek şartıyla önümüzdeki eğitim yılında 5, 6, 7 ve 8. sınıfa başlayacak olan ortaokul öğrencileri; Kur'an-ı Kerim eğitiminin yanı sıra futbol, voleybol, okçuluk dersleri alacaklar. Hafta içi derslerin akabinde aktivitelerden yararlanacaklar.

LİSE ÖĞRENCİLERİ YOĞUN GEÇEN BİR YILIN STRESİNİ YAZ OKULU İLE ATACAK

Lise kategorilerinde de yine Karatay'da ikamet eden veya Karatay'da herhangi bir lisede eğitim gören öğrencilerin başvuru yapabilecek. Öğrenciler; kendilerine sunulan Kur'an, siyer, ilmihal dersleri ve Ebru Atölyesi, Photoshop Atölyesi ile Öncü Şahsiyetler Atölyesi’nin yanı sıra hafta içi 3 farklı aktiviteye katılacaklar. Söz konusu aktiviteler arasında ise Bowling, Paintball, Lazer Tag, Yüzme, Halı Saha, At Binme, Sinema, Konya Bilim Merkezi Gezisi, Kamp, Oryantiring, Şehir Turu, piknik ve teknik geziler bulunuyor. https://yazkursu.karatay.bel.tr/ adresinden alınmaya başlanan Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yaz Okulu, kontenjanlarla sınırlı olacak ve kurslar tamamen ücretsiz. 3 Temmuz tarihinde başlayacak ve 11 Ağustos tarihinde sona erecek kurslar ise Ali Ulvi Kurucu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hacıveyiszade Anadolu İmam Hatip Lisesi, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi ve Prof. Fuat Sezgin Ortaokulu’nda gerçekleştirilecek.

 

 

 

 

AdminAdmin