YEREL

Karatay Belediyesi’nin Altyapı Ve Yol Seferberliği Sürüyor

Karatay Belediyesi, ihtiyaç olan ve altyapısı tamamlanan ilçenin birçok noktasında sıcak asfalt serimi, parke ve bordür çalışması yürütmeyi sürdürüyor. Karatay’ın tamamında olduğu gibi sanayi sitelerindeki çalışmaları da aksatmayan Karatay Belediyesi ekipleri, Oto Galericiler Sitesi’nde sıcak asfalt serimi ve kaldırım çalışması yürütüyor.

Karatay Belediyesi’nin Altyapı Ve Yol Seferberliği Sürüyor

Karatay Belediyesi, şehrin ekonomisi için çok önemli olan sanayi bölgelerinde alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Resim önizlemesi

İlçe sınırları içerisindeki bütün sanayi bölgelerindeki ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla Karatay Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında belediyeye bağlı fen işleri müdürlüğü ekipleri, altyapı ve kaldırım çalışmaları tamamlanan Oto Galericiler Sitesi’nde de sıcak asfalt serimine başladı.

İlçenin tamamında olduğu gibi bütün organize sanayi bölgeleri ve sitelerinin de her türlü altyapı ihtiyacını karşılama gayreti içerisindeki Karatay Belediyesi, söz konusu bölgedeki çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanmasının ardından bölge esnafı ile vatandaşlar, çok daha konforlu ulaşıma kavuşmuş olacaklar.

Resim önizlemesi

İLÇEMİZİN HER NOKTASINDAKİ ULAŞIM ALTYAPISINI MODERNİZE EDİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, sanayi bölgelerinde yapılan alt ve üstyapı çalışmalarına çok önem verdiklerini belirterek; “Sanayi bölgelerimizin her türlü altyapı ihtiyacını karşılamak için gayretle çalışıyoruz. Oto Galericiler Sitesi’nde altyapı ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından ekiplerimiz sıcak asfalt serimine geçtiler. Belediye olarak sanayi bölgelerimizin güçlenmesi ve şehrimizin ekonomisinin büyümesini destekleyen sanayici ve üreticilerimize bu tür çalışmalarla da her zaman her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bizler de tüm ekibimizle birlikte güzel ilçemizin her noktasındaki ulaşım altyapısını modernize ediyor ve vatandaşlarımızın daha konforlu ulaşım imkanlarına kavuşması için gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin