EĞİTİM

Karatay Belediyesi’nden Üniversite Adaylarına Tyt Provası

Karatay Belediyesi, KTO Karatay Üniversitesi ile Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğiyle, ilçe genelindeki üniversite adaylarına yönelik olarak ücretsiz TYT Deneme Sınavı gerçekleştirildi. Karataylı yüzlerce üniversite adayı, Haziran ayında yapılacak bu önemli sınav öncesinde hazırlıklarında geldikleri son aşamayı sınamış oldu.

Karatay Belediyesi’nden Üniversite Adaylarına Tyt Provası

Karatay Belediyesi, ilçe genelinde üniversitelere hazırlanan adaylara yönelik ücretsiz Temel Yeterlilik Testi (TYT) Deneme Sınavı düzenledi.

TYT DENEME SINAVINA YÜZLERCE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ADAYI KATILDI

Öğrencilerin başarılarını artırması ve sınav kaygılarını yenmelerini sağlamanın yanı sıra kendi bilgi seviyelerini test etme şansı da sunan söz konusu deneme sınavı, KTO Karatay Üniversitesi’nde yapıldı.

Resim önizlemesi

ÜNİVERSİTE ADAYLARINDAN KARATAY BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Karatay Belediyesi, KTO Karatay Üniversitesi, Karatay Kent Konseyi ve Karatay Gençlik Meclisi’nin işbirliğinde yapılan deneme sınavına katılan öğrenciler ve aileleri, kendilerine bu imkanı sunan herkese teşekkür ettiler.

Öğrenciler; “Haziran ayında bizim geleceğimiz için çok önemli bir sınava gireceğiz. Çok çalışıyor ve bu sınava en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu süreçte Karatay Belediyesi de ücretsiz TYT Deneme Sınavı düzenledi. Kendimizi sınamamız ve sınav atmosferini hissetmemiz adına faydalı bir proje oldu. Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

GENÇLERİMİZİN BAŞARIYI YAKALAMASI İÇİN GEREKEN KATKIYI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Resim önizlemesi

 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, sınava katılan tüm öğrencileri tebrik ederek Haziran ayındaki sınav için şimdiden başarılar diledi.

Başkan Hasan Kılca şunları aktardı; “Karatay Belediyesi olarak önce insan diyerek göreve geldiğimiz günden bu yana eğitime, gençliğe çok önem verdik, vermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda da bu yıl üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerimize yönelik ücretsiz TYT deneme sınavı düzenledik. KTO Karatay Üniversitemiz ve Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisimiz işbirliğinde bu yıl ilk kez yaptığımız uygulamayla üniversite adayı gençlerimiz hem kendilerini deneme imkânı buldu hem bu atmosferi yaşayarak sınava daha hazır hale geldiler. Ben bu yıl üniversite sınavlarına girecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum Gençlerimizin gerek eğitim hayatlarında gerekse özel hayatlarında gereken başarıyı yakalamalarına katkı sunmaya devam edeceğiz.”

Resim önizlemesi

AdminAdmin