GÜNCEL

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 99 yıl önce kazanılan bu zaferin milletimizin bağımsız yaşama iradesinin en önemli göstergelerinden birisi olduğunun altını çizen Başkan Hasan Kılca, “Tarihimizden aldığımız bu güçle millet olarak geleceğe emin adımlarla ilerliyor, devlet ve millet birlikteliğinin en güzel örneklerini sergilemenin gayreti içerisindeyiz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında Türk milletinin, bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğinin altını çizen Başkan Hasan Kılca, istiklaline en güçlü şekilde sahip çıkacağını tüm dünyaya ilan ettiği, milli egemenlik yürüyüşünün dönüm noktası olan Cumhuriyetin ilanının 99. yıl dönümünü büyük gurur ve heyecanla kutladıklarını belirtti.

Hasan Kılca’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı şu şekilde:

“Cumhuriyet, milli birlik ve beraberlik ruhunu koruyarak aydınlık bir gelecek inşa etmek, millet iradesinin üzerinde güç tanımamak, yurdumuzun her bir metrekaresinde huzuru, refahı, kalkınmayı her alanda tesis etmektir. Vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal söz konusu ise gerisi teferruattır diyerek, istiklal ve istikbal mücadelesi veren ecdadımız, kazandığı zaferlerle tarih sayfalarında ismini altın harflerle kazımıştır. 99 yıl önce kazanılan bu zafer, milletimizin bağımsız yaşama iradesinin en önemli göstergelerindendir. Bu zafer ve kıymetli emanetin bugünkü bekçileri olarak bizler de huzurun nimetini yaşarken, bu toprakları vatan kılmak için külfetini çekenlere saygı ve şükranlarımızı iletiyoruz. Dolayısıyla Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlandığımız ve 2023 hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürdüğümüz bu dönemde, tarihimizden aldığımız güçle millet olarak geleceğe emin adımlarla ilerliyor, devlet ve millet birlikteliğinin en güzel örneklerini sergilemenin gayreti içerisindeyiz. Ülke olarak dünyada daha fazla söz sahibi olabilmek için tüm gelişme ve değişmeleri iyi algılayıp tahlil etmemiz, bizi tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet yapan yüksek değerlerimize sahip çıkmaya ve bu değerleri yüceltmeye devam etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; bizlere bu toprakları ebedi yurt kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün silah arkadaşlarını, kahramanlarımızı, gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

AdminAdmin