YEREL

‘Karapınar İstişare İle Daha Da Gelişecek’

Karapınar İş İnsanları ve Bürokratlar Derneği (KARBİAD) yönetimi Karapınar’da ilk ziyaretlerini gerçekleştirdi. Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Karapınar’ı istişare ile daha da gelişeceğini söyledi.

‘Karapınar İstişare İle Daha Da Gelişecek’

Karapınar İş İnsanları ve Bürokratlar Derneği (KARBİAD) yönetimi Karapınar’da başladı. İlk olarak Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat’a ziyarette bulunan KARBİAD sırasıyla Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka,  Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mustafa Ünver, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Tartan, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı, Zengin Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Zengin, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hakkı Şenyurt, siyasetçi Kamil Bülbül Okuyucu ve birçok sivil toplum kuruluşunu ziyaret ederek çalışmalarını anlattı. Ziyarette KARBİAD Başkanı Suat Emre ve Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı.

KARAPINAR HIZLI GELİŞİYOR

Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat KARBİAD’ın Karapınar için beklenilen bir oluşum olduğunu ve KARBİAD’ın Karapınar'a ciddi bir katkı sunacağını söyledi. Kaymakam Oğuz Cem Murat, “ Karapınar Türkiye'nin son yıllarda gelişmiş hızlı gelişen en önemli ilçelerden birisidir. Doğal kaynakları tarım ve hayvancılıktaki üst düzey çalışmaları gözler görülür şekilde yükseldi. Biz de istiyoruz ki; hem vatandaşımızın beklentilerini bir adım daha ileriye taşıyarak yükseltelim hem de Karapınar’ı hak ettiği noktaya getirelim” diye konuştu.

KARAPINAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka da, “Karapınar, eski Karapınar değil, sürekli gelişiyor. Bizler de ilçemizin daha ileriye gidebilmesi için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Karapınar’ın birlikteliğini önemsiyoruz. Karapınar’ı daha iyi temsil etmek ve ilçenin geleceği için ne yapmak gerekiyorsa biz de varız. Bu tür oluşumlar ilçenin gelişime katkı sunar. Bu noktada KARBİAD’ı ve yönetimin tebrik ediyorum” dedi.

KARAPINAR’I HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ

Karapınar Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Tartan ise “KARBİAD ve diğer sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak çalışmalar ile Karapınar’ı hak ettiği değeri kazandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. KARBİAD’ın ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  Ziyaret edilen diğer sivil toplum kuruluşlarında da Karapınar için istişareler yapılarak, ortak çalışmalarla Karapınar’a yeni bir değer kazandırma yolunca birlik ve beraberlik içerisinde çalışılacağı ifade edildi.

 

 

AdminAdmin