YEREL

“Kafe Karatay Çelebi” Vatandaşların Hizmetinde

Karatay Belediyesi, Çelebi Mahallesi’ne kazandırdığı Yeşil Kuşak Çelebi Parkı içerisinde Kafe Karatay’ın 5’inci şubesini de tamamladı ve ilçe halkının hizmetine açtı. İlçenin sosyal hayatına katkı sunan Kafe Karatay’ın yeni bir şubesini daha Karatay’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Çelebi Parkımızın tam merkezine konumlandırdığımız Kafe Karatay Çelebi şubemiz ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

“Kafe Karatay Çelebi” Vatandaşların Hizmetinde

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek “Kafe Karatay” projesini ilçe geneline yayan Karatay Belediyesi, Kafe Karatay’ların 5’inci şubesini Çelebi Mahallesi’nde hizmete açtı.

Çelebi Parkının merkezine konumlandırılan ve yapımı tamamlanarak hizmet açılan Kafe Karatay Çelebi, 6 bin 400 metrekare arsa, 320 metrekare de inşaat alanına sahip. Kafe Karatay Çelebi, diğer şubelerde olduğu gibi özgün mimari tasarımının yanı sıra kaliteli hizmeti ve güler yüzlü personeliyle misafirlerini bekliyor.

Resim önizlemesi

YENİ ŞUBEMİZ BÖLGENİN SOSYAL HAYATINA KATKI YAPACAK

Kafe Karatay’ın 5’inci şubesinin hayırlı olmasını dileyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yeşil kuşak parklarının içerisine konumlandırdıkları yeni şubenin bölgeye önemli bir katkı yapacağını söyledi.

Sosyal belediyecilik alanındaki projelere devam ettiklerinin altını çizen Başkan Hasan Kılca; “Gayretimizle, proje ve yatırımlarımızla hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Karatayımıza ‘Kafe Karatay’ markasını kazandırdıktan sonra bu marka adı altında ilçemizin çeşitli noktalarına yeni şubeler ekliyoruz. İlçemizin ihtiyacı ve hemşehrilerimizin talebine göre sayılarını artırdığımız Kafe Karatay’ımızın 5’inci şubesini Ali Ulvi Kurucu Caddesi üzerinde hayata geçirdiğimiz Çelebi Parkı’nın tam merkezine kazandırdık. Kafe Karatay Çelebi şubemizi kısa sürede tamamlayarak hizmete açmış olduk. Yeni şubemizin ilçemize ve hemşehrilerimize olmasını diliyorum” dedi.

Resim önizlemesi

 

 

AdminAdmin