EĞİTİM

İŞCAN: "İmam Hatip Okulları ülkemizin eğitim lokomotifidir"

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, İmam Hatip Okullarının kuruluş yıl dönümü ve İmam Hatip Okulları Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İŞCAN:

İşcan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bilindiği gibi 2016 yılından itibaren 13-17 Ekim tarihleri arası “İmam Hatip Okulları Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Ortaokul ve lise kademeleri ile imam hatip okulları, lise ve üniversitelerin bütün bölümlerine öğrenci yetiştiren, eğitim içeriği, özgünlüğü ve çeşitliliği ile markalaşmış, ülkemize has model okullardır.

İmam Hatip Okulları, aziz milletimizin samimiyetle sahip çıktığı, özveriyle desteklediği, özgün ve çeşitlendirilmiş eğitim müfredatıyla yeniden ülkemizin eğitim lokomotifi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Ülkemizin milli ve manevi değerlerle yetişmiş gençlerimizi geleceğe hazırlamak, onların hayata pozitif pencerelerden bakabilecek mutlu nesiller, ailesine, vatanına ve insanlık âlemine faydalı birey olarak yetişebilmeleri için İmam Hatip okullarımız dün olduğu gibi bugün de üzerlerine düşen tarihi sorumluluğu yerine getirmeye devam etmektedirler.

Bu hafta vesileyle İmam Hatip Okullarımızın 71. yılını kutluyor, kuruluşundan bugüne kadar İmam Hatip okullarının ülkemizde yeniden açılması için ömrünü bu kutlu davaya vakfetmiş olan merhum kardeşlerimize rahmet, hayatta olanlara ise Rabbimden sağlık sıhhat ve afiyet niyaz ediyoruz.”

AdminAdmin