YEREL

İnsan ve Medeniyet Hareketi Konya Selçuklu Temsilciliğinin Açılışı Gerçekleştirildi.

İnsan Vakfı, Girişimci İş Adamları Vakfı gibi birçok ihtisas kurumuna sahip olan İnsan ve Medeniyet Hareketi Konya’nın, ilçelerde de temsilcilik binaları açılıyor.

İnsan ve Medeniyet Hareketi Konya Selçuklu Temsilciliğinin Açılışı Gerçekleştirildi.

. Merkez üç ilçede temsilciliği bulunan İMH Konya; bu temsilcilik binalarında mahalle sohbetleri, el işi atölyeleri, sportif faaliyetler, akademik dersler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yapıyor.

Resim önizlemesi

Sancak Mahallesi Zümrüt Sokak’ta bulunan ilçe temsilciliği ve Süleyman Kaya Kitap Kahve’de; sınıflar, seminer salonları, spor salonu ve stüdyo gibi birçok alan bulunuyor.

Resim önizlemesi

Konya Büyükşehir Belediyesi Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyesi Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Milletvekili Mehmet Baykan, İMH Onursal Başkanı Mehmet Güney, İMH Genel Başkanı Kemal Özden’in de katıldığı program, kuran tilaveti ile başladı.

 

Uğur İbrahim Altay ve Mehmet Baykan’ın da konuşma yaptığı açılış; Konya eski müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nun duası ile son buldu. Katılımcılar tarafından çok beğenilen temsilcilik binasının işlevsel yapısı çok dikkat çekti. Bu tür hayır kurumlarının sayılarının artırılması gerektiği vurgulandı.

 

Temsilcilik binasını vakfeden rahmetli Süleyman Kaya’nın eşi Fatma Kaya ve çocuklarına teşekkür edilen açılış konuşmalarında, bu hayrın örnek teşkil ettiği vurgulandı.

 

 

 

AdminAdmin