SPOR

İlhan Palut, Palut, "Şu anda transfer çalışmamız yok"

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, yabancı oyuncu kuralına ilişkin “Bana matematik yaptırmasınlar” diyerek sert eleştiride bulundu. Konyaspor’un transfer çalışmalarını da paylaşan Palut, "Şu anda transfer çalışmamız yok" dedi.

İlhan Palut,  Palut,

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada takımının Antalya'da yaptığı kampta, takımı değerlendirdi.

Sezon başında Avrupa'da çok acı bir tecrübe yaşadıklarını hatırlatan Palut, "Bazen futbolda olumlu şeyleri görürsünüz ve öğrenirsiniz. Bazen de o kadar olumsuzu görürsünüz ki 'sakın bir daha böyle bir şey yapmayayım' dersiniz. Bizimki ikincisi oldu. Sadece futbol değil, başka organizasyon eksiklerini de katarsak Vaduz maçları için bunlardan dersimizi çıkardık." dedi.

Süper Lig'in bu sezon çok ciddi bir zirve mücadelesine sahne olduğunu vurgulayan Palut, şöyle devam etti:

"Geçen sene Trabzonspor'un büyük bir dominasyonu vardı. Arkasından bizim tam ortak olamadığımız ama rahatsız etmeye çalıştığımız bir yarış vardı. Son düzlükte Fenerbahçe'nin ikincilik yarışına dahil olduğu, temposunu artırıp İsmail hocayla bizi geçtiği bir zirve yarışı vardı. Bu sene öyle değil, çok takım konumlanıyor. Biz bir kere üst gruba yapışmak istiyoruz. 4 doğal şampiyonluk adayının yanı sıra Başakşehir, Adana Demirspor, biz oradayız ve Kayserispor, Çağdaş hocayla beraber zorluyor. Böyle bir grup var ve biz bu gruptan aşağı doğru kopmak asla istemiyoruz. Burada tutunmak istiyoruz ve son düzlüğe girince alabileceğimiz en iyi dereceyi almak istiyoruz."Gelecek sezon için hedeflerini paylaşan Palut, "İnşallah bir daha Avrupa'ya gideriz. Türkiye Kupası yoluyla olur, belki ligdeki sıralamamızla olur. Tabii ki bunu isterim. Ve eğer bunu tekrar başarırsak çok büyük bir istikrar olacak ve bu sefer Avrupa'daki bir önceki negatif durumumuzdan ders alarak inşallah daha iyi performans gösteririz." diye konuştu.

AdminAdmin