ureticihaber.com
ureticihaber.com
YEREL

İl Milli Eğitim Müdürü Yiğit,sağlığı ve güvenliği ekibini Gaziantep’e uğurlandı

Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı Güvenliği Birimi tarafından oluşturulan teknik ekip İl Müdürü Murat Yiğit tarafından Gaziantep’e uğurlandı.

 İl Milli Eğitim Müdürü Yiğit,sağlığı ve güvenliği ekibini Gaziantep’e uğurlandı
Paylaş:

Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı Güvenliği Birimi tarafından oluşturulan teknik ekip İl Müdürü Murat Yiğit tarafından Gaziantep’e uğurlandı.

İş Sağlığı Güvenliği birimi tarafından oluşturulan 12 kişilik ekip Gaziantep ilindeki okulların eğitim öğretime hazırlığı ile ilgili çalışmalar yapacaklar.

İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanının yanı sıra Metal Teknolojisi, Makine ve Tasarım Teknolojileri, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Elektrik - Elektronik Teknolojileri ve Mobilya ve İç Mekân Tasarımı alan öğretmenlerinden oluşan 12 kişilik teknik ekip 2 grup halinde Gaziantep’te bulunan okulların eğitim öğretime hazırlanması için bakım ve onarım hizmetinde bulunacaklar.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Gaziantep’e yola çıkan teknik ekibi çalışmalarında başarılar diledi

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Deprem Azerbaycan Ordusu Gönülleri kazandı

Akışın sonuna geldiniz.