EĞİTİM

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit Akşehir’de Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Konya İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, 04.01.2024 tarihinde toplantılara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Akşehir’e gitti.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit  Akşehir’de Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

İlk olarak Akşehir’de okul ve kurum müdürleriyle yürütülen projeler ve eğitim çalışmaları hakkında planlama ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığının öncülüğünde yürütülen projeler ve Milli Eğitim il Müdürlüğünce yürütülmekte olan Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim Projesi) projesi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler ele alındı. Milli Eğitim Bakanlığının 2023/28 sayılı Genelgesi kapsamında hazırlanan 'Şehrimiz İmzamız' projesi ile okul bahçelerinde oluşturulmakta olan geleneksel oyun alanları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

04-01-2024

Daha sonra Akşehir Tarık Buğra İlkokulunu ziyaret eden İl Müdürü Yiğit , Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ile birlikte okulda gerçekleştirilen okuma bayramı etkinliğine katıldı. Mualla Nigar Yamaç Ortaokulu ve Tarık Buğra Sosyal Bilimler Lisesine de giden Müdür Yiğit ; ziyaret ettiği okullarda gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri hakkında yöneticilerden bilgi aldı. Sınıflarda öğrencilerle, öğretmenler odasında öğretmenler ile buluştu.

04-01-2024

İl Müdürü Murat Yiğit , iyi bir insan ve iyi bir vatandaş olmanın ancak kaliteli bir eğitim aracılığıyla gerçekleşeceğini söyleyerek kararlılık ve süreklilik isteyen bu zorlu yolda herkese önemli görevler düştüğünü belirtti.

04-01-2024

Program dâhilinde Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya'yı da ziyaret etti.

Müdürümüze, ziyaretleri sırasında Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Barbaros Topaloğlu eşlik etti.

AdminAdmin