SİYASET

İl Başkanı Angı : “Biz bu vatana hizmet eden herkese şükranlarımızı sunuyoruz.''

AK Parti Konya, basın mensuplarıyla bir araya gelerek seçim çalışmalarını değerlendirdi

İl Başkanı  Angı : “Biz bu vatana hizmet eden herkese şükranlarımızı sunuyoruz.''

Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı, seçim sürecine ilişkin yaptığı değerlendirme toplantısında Konya’ya yeni müjdeler verdi. Angı, Aselsan karşısına taşınan Tank Ağır Bakım Merkezi’nin Meram’daki arazisine Sağlık Bakanlığı öncülüğünde Konya Ağız, Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapılacağını belirterek, Ak kadroların var gücüyle Konya için çalıştığını vurguladı

AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda seçim sürecine ilişkin değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı, Ak kadroların Konya için gecesini gündüzüne kattığını belirtti. Angı, “Biz bu vatana hizmet eden herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemiz büyüyor. Güçleniyoruz. Güçlenmeye de devam edeceğiz. Sahada çalışmalarımız devam ediyor.”şeklinde konuştu. Başkan Angı, Konya için çalışmalarına her daim devam ettiklerini kaydederek, “Bu şehir için AK Kadrolar gecesini gündüzüne kattı. Güzel işler çıktı. Yine bu seçimde de 31 Mart akşamında hizmetleri duraksatmadan, büyüterek devam etmek istiyoruz. Bu bir aşk meselesi. Sevda meselesi. Konya Modeli Belediyeciliğin ne olduğunu tüm Türkiye gördü. Biz bu şehre hizmet eden herkese müteşekkiriz. Milletimiz desteklerini hep verdi. Bu şekilde Konya her yerde adından bahsettiren hale geldi.“dedi.

ngı, Cumhur İttifak’ı dışındaki partilerin seçimlerde herhangi bir sonuç alamayacağını ifade ederek, “Şu anda saha analizleri yapılıyor. Aday ve parti arasında dalgalanmalar olabiliyor. Bir kısım partiden dolayı adaya uzak kalıyor. Kendi partisinin adayı güçlü değilse, olası kazanacak adaya yöneliyorlar. Seçmen eğer mevcuttaki AK Parti adayına vermeyecekse bir yer arıyor. Siyaset bir duruş meselesi. Her dönemin esintisine göre bazı yelkenler bir miktar şişebiliyor. Cumhur İttifakı’nın dışındaki diğer partilerinin seçimde sonuç alabileceğini düşünmüyorum. Bazıları Konyalı değil. Konya’da bile değil. Sırf aday gösterilmek için gösteriliyorlar. Bu adamlara kalırsanız Konya’da yaptığınız her iş gereksiz iş. İş icraata gelince yapma fırsatları olmuyor. Millet Bahçesi yapılacağında ‘burayı beton yığını yapacaklar’ dediler. Şimdi milletin bahçesi oldu. Çıkıp, yanlış düşünmüşüz diye özür dilemediler.”şeklinde konuştu.


AĞIZ, DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ MÜJDESİ
Aselsan karşısına taşınan Tank Ağır Bakım Merkezi’nin Meram’daki arazisine Sağlık Bakanlığı öncülüğünde Konya Ağız, Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapılacak. Yapılan açıklamada Başkan Angı, merkezin Konya’daki diş tedavilerinde büyük bir rahatlama oluşturacağını belirtti. Angı ayrıca Meram Dutlu bölgesine de bin 500 yataklı yeni bir hastane yapılacağı bilgisini verdi. Bazı medya organlarında Tank Ağır Bakım’ın arazisi ile ilgili iddiaları üzülerek takip ettiğini belirten Başkan Angı, “Bu müjdeyi Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın vermesini bekliyorduk ama atılan iftiraları görünce bir cevap verme gereği hissettim” şeklinde konuştu. Başkan Angı, Konya’da MHP ile birlikte yol yürüdüklerini belirten hatırlatarak, “Biz MHP ile yol yürüyoruz. Bizim adaylarımızın dışındaki hiç bir adaya yakınlığımız yok.” dedi. Muhalefete gönderme yapan Başkan Angı, Konya’da bir siyasi parti il başkanının ortaya çıkan ses kaydının sosyal medyada yayınlandığına atıfta bulunarak, “Bazı siyasi partilerin bu toplumun hassasiyetleri üzerinden siyaset yaptığını görüyoruz. Ama dönüp baktığınızda fırsat eline geçtiğinde her türlü istismarı yapabileceğine şahit oluyoruz.” cümlelerini kullandı.

KONYA ÖRNEK ŞEHİR OLMAYA DEVAM EDİYOR
Konya’nın örnek gösterilen bir şehir olduğunu vurgulayan AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi de toplantıda yaptığı konuşmada Konya’nın her alanda adından söz ettiren örnek bir şehir olduğunu vurguayarak, “Yerel yönetimler dendiğinde marka şehri Konya’mızın özel bir yeri vardır. Bir şehir imkanları ne olursa olsun, yaşanabilir olma özelliğine kavuşacaksa, bu yerel yönetimle olur. Dünyada örnek şehirler arasında gösteriliyoruz. Konya’mız bu güne kadar yapmış olduğu birçok hizmette öne çıktı. Büyük mesafeler kat etti. Yeni dönemde şehrimizin çok daha önemli hizmetlerini gerçekleştirmek üzere kamuoyunun dikkatine sunduk. Hemşehrimiz bugüne kadar çok büyük destekler verdi. Yeni dönemde yapacaklarımız, vatandaşlarımızın desteğiyle gelsin diyoruz. Seçim sürecimizin hayırlı olmasını diliyoruz.”şeklinde konuştu. Çalışmalarına her zaman devam edeceklerini ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, “Bugün hep birlikte bismillah diyoruz. Adayların kesinleşmesinden sonra zamanı değerlendirerek seçim çalışmalarımıza başlıyoruz. Konya, Türkiye’de özel bir şehir. Konya Modeli Belediyecilik ifadesini rahatlıkla kullanabiliyoruz. 31 Mart’a kadar yine en güzel şekilde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Başımızı öne eğecek hiçbir şey yok. Geride bıraktığımız 20 yıl içerisinde bir eserimiz var. Gayretimize devam edeceğiz. En yüksek oy oranına yine sahip olacağımızı düşünüyoruz.”dedi.


BÜYÜYEN BİR TÜRKİYE VAR
AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka ise, konuşmasında AK Parti'nin her zaman görev başında olduğunu vurgulayarak, “Görevlerimizin başındayız. Türkiye’miz ve Konya’mız için çalışıyoruz. AK Parti bir marka. Yerel yönetimlerde bir referans olarak kabul ediliyoruz. Türkiye Yüzyılını konuşuyoruz. Asırlık eksiklikleri tamamladık. Çap atladık. Herkesi kucaklamak istiyoruz. İsterdik ki yapıcı bir muhalefet olsun. Gerçek belediyecilik için biz yine hazırız. Zaten sürekli sahada olduğumuz için vatandaşlarımızla bir aradayız.”dedi. Seçimin başarıyla sonuçlanacağını ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem de Türkiye’nin büyümeye devam ettiğini kaydederek, “Büyüyen bir Türkiye’den bahsediyoruz. Rakamlar yalan söylemez. Artarak gideceğini görüyoruz. Yerel seçimde güçlü bir şekilde başarıyla sonuçlanacağını umuyoruz. Her zaman olduğu gibi sahada, birlikte olacağız. Gücümüzü göstereceğiz. Allah’ın izliyle başarılı sonuçlanacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı. AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek konuşmalarında şu ifadelere yer verdi; “Konya, AK Parti Belediyeciliği ile çok farklı bir boyuta geldi. Yatırımlar devam ediyor. Yerel yönetimler seçimine giriyoruz. Tarlada izi olanın harmanda izi olur. Bu hizmetleri yaparken, geçmişte yapılan hizmetlere teşekkür etmeyi de unutmuyoruz. Daha güçlü bir Konya için yeniden göreve talip olmuş durumdayız. Eksiklerin de tamamlanması için adımlar atıldı. Mesafe alındı. Onlar da tamamlandığında Konya, farklı bir ufka yelken açacak. Mahallelerimizi ziyaret ettiğimizde önceden asfalt istenirdi. Şu an ise yüzme salonu, spor salonu isteniyor. Konya bu noktaya geldiyse hep birlikte çalışarak getirdik. Yola devam edeceğiz.”


KONYA’YA DEĞER KATIYORUZ
Her zaman sahada olduklarının altını çizen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Seçildiğimiz günden beri sahadayız. Saha da olmaya da devam ediyoruz. Belediyeciliğin ne demek olduğunu biliyoruz. Konya’ya değer katmak için Konya Modeli Belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yapıyoruz. Çıtayı daha yükseğe taşımak hedefimizdi. Biz de bunun için gayret ettik.”dedi. Daha fazla büyüyerek çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “En iyi yaptığımız şeyi yapıyoruz. Bu da çalışmak. Her seçim bizim için yeni bir başlangıçtır. Sıfırdan başlarız. Geçmişte kazandığımız tecrübeyi yanımıza alırız. Güçlü olduğumuz yerde daha da büyüyerek devam ediyoruz. Her seferinde oyları daha da yukarı çıkarıyoruz. Bunların hiçbiri tesadüf değildir. Her bir hemşehrimiz bizim için çok önemli ve değerlidir. Bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz.”dedi. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ise Ak kadrolara desteklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, “Önemli bir seçim sürecindeyiz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı. Bugün sahada dolaşırken başımız dik, alnımız ak. Bütün hemşerilerimize buradan teşekkür etmek istiyorum. Bizlere olan desteklerini güçlü bir şekilde ifade ediyorlar. Sandıklarda da bu desteği görerek Konya’mızda biz Türkiye’nin en çok oylarına sahip olarak seçilmek istiyoruz.”şeklinde konuştu

AdminAdmin