GÜNCEL

İl Başkanı Ahmet Arslan: Seçim Sonuçları Milletimize Hayırlı Uğurlu Olsun.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan Seçim sonuçlarını değerlendirdiği mesajında, “Hem iktidarın hem muhalefetin seçim sonuçlarından çıkaracağı dersler vardır.” Dedi.

İl Başkanı Ahmet Arslan: Seçim Sonuçları Milletimize Hayırlı Uğurlu Olsun.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan 13. Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Arslan mesajında şu ifadelere yer verdi…

“21 yıllık iktidar yıpranmışlığı ve bu ekonomik şartlara rağmen halkımızın çoğunluğu Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı olarak görmek istediğini beyan etti.

AK Parti’nin de koalisyonla da olsa iktidarının devam etmesine karar verdi.

Sonuçlar beklediğimiz gibi olmadı. Bu sonuçlardan hem iktidarın hem de muhalefetin çıkaracağı dersler vardır. Toplumun hemen hemen her kesiminin yaşamış olduğu sorunların sandıklara yansımasını göremedik. Bundan sonra ülkemizi zorlu bir süreç bekliyor. İnşallah iktidar daha önce yaptığı yanlışları yapmaya devam etmez. Ülkemizde kutuplaşmayı, adaletsizliği, liyakatsizliği, yolsuzluğu engelleyici tedbirler almaya başlar. Biliyoruz ki Türk halkı her şeyin en iyisine layıktır.

Bizler seçimlerin ardından saygı göstererek milletimiz için daha çok çalışacağımız günlere girdik. Aziz milletin verdiği karar bizim başımızın üstündedir. Bizler muhalefet olarak seçmenin vermiş olduğu dersi iyi anlamalı ve iyi bir muhasebe yapmamız gerekir.

Yolumuza devam ediyoruz.

İktidarın hayırlı işlerinde destek olurken, yapılan yanlışlarına ise karşı olmaya devam edeceğimizi bildirir, seçim sonuçlarının Şehrimize, Ülkemize ve Türk Dünyasına hayırlı olmasını diliyorum

AdminAdmin