SİYASET

İl Başkanı Ahmet Arslan: ‘Malazgirt, Sadece Bir Zafer Değildir.’ Dedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan Malazgirt Zaferi'nin 952. Yıldönümünü dolayısı ile yayımladığı kutlama mesajında “Anadolu'nun ebedi yurdumuz olacağının tapusu ve mührüdür. Bu zafer, zaferler zaferidir” dedi.

İl Başkanı Ahmet Arslan: ‘Malazgirt, Sadece Bir Zafer Değildir.’ Dedi.

Arslan mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Milletimize, Anadolu'nun kapılarını açan, bu topraklarda birlik, beraberlik ve barışa dayanan anlayışın hâkim olmasını sağlayan Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümünü kutluyoruz. Malazgirt, sadece bir zafer değildir. Anadolu'nun ebedi yurdumuz olacağının tapusu ve mührüdür. Bu zafer, zaferler zaferidir. Bu zafer Türk'e 2. anayurdu Anadolu'nun kapılarını ardına kadar açmış, geleceğini tayin etmiştir. Osmanlı ve Türkiye'nin kurulmasını sağlayarak, tüm dünya tarihini kökten değiştirmiştir.

Milli birliğimizi, vatanımızın bütünlüğünü ve devletimizin bekasını korumak öncelikli vazifemizdir. Bu vesileyle, Malazgirt Zaferinin 952'inci yıldönümünde büyük Hakanımız Sultan Alparslan'ı rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Kanlarıyla destan, cesaretleriyle tarih yazarak bize vatan bırakan tüm şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad mekânları cennet olsun. Milletimizin istiklali için canlarından vazgeçen gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

AdminAdmin