EKONOMİ
Giriş Tarihi : 20-10-2025 17:49   Güncelleme : 20-10-2025 17:55

İkizler Oto Bakım Servisi Açıldı

Sarayönü’nün tanınmış ailelerinden Kadir Kaçan’ın oğulları Ömer Faruk ve Osman Selçuk Kaçan’ın yeni iş yerleri İKİZLER OTO TAMİR VE BAKIM SERVİSİ Anadolu Sanayisinde dualarla açıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan Ömer Faruk ve Osman Selçuk kardeşler “Biz ikiz kardeşiz. 15 yıldır da çeşitli marka otomobillerin yetkili servislerinde usta olarak dostlarımızın araçlarına tamir ve bakım hizmeti yaptık. Bundan böyle kendi işyerimizde dostlarımızı ağırlayacağız” dediler.

  İkizler Oto Bakım Servisi Açıldı

İKİZLER OTO TAMİR VE BAKIM SERVİSİ Anadolu Sanayisinde dualarla açıldı. Açılışa çok sayıda davetli katılırken, davetlilere yemek ikramının ardından araçlarına mini bir bakım hediye edildi.

Oto sanayisinin yakından tanıdığı Ömer Faruk ve Osman Selçuk kardeşler açılışta yaptıkları konuşmada şunları söylediler.

 “Biz ikiz kardeşiz. 15 yıldır da çeşitli marka otomobillerin yetkili servislerinde usta olarak dostlarımızın araçlarına tamir ve bakım hizmeti yaptık. Arkadaşlarımızın dostlarımızın ısrarlı tavsiyesi ile kendi iş yerimizi açtık.

Bundan böyle tüm halkımızın otomobil türü araçlarına kendi işyerimizde tamir ve bakım hizmeti vereceğiz. İlkemiz önce güvenilir hizmetle birlikte memnuniyet. Bizi ziyaret eden tüm araç sahipleri farkımızı görecektir. İhtisas alanımız Opel, Toyota ve Chevrolet marka araçlardır. Ancak bizi ziyaret eden dostlarımızı da marke ve modele bakmaksızın geri çevirmeyiz.”

İkizler oto tamir ve bakım servisi adres olarak ta İstanbul yolu Emniyet Trafik Şube Müdürlüğü arkasındaki Anadolu Sanayi dükkanlarındaki çok kolay bir konumda bulunuyor.

 

AdminAdmin