YEREL

İki Doğu İki Batı’dan Taşkent’te Kamp

Konya’daki Uluslararası Öğrenciler Taşkent’te Kamp Yaptı

İki Doğu İki Batı’dan Taşkent’te Kamp

İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından Konya’nın Taşkent ilçesinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Kıble Kayası Kamp Alanında 16-18 Eylül tarihleri arasında uluslararası öğrencilere yönelik kamp düzenlendi. Kampa Konya’daki üniversitelerde okuyan uluslararası öğrenciler katıldı. Üniversiteli gönüllü kamp liderlerinin gözetiminde sokak oyunları, okçuluk, matrak, kamp ateşi başta olmak üzere birbirinden farklı etkinliklerin yapıldığı kampta öğrenciler güzel bir hafta sonu geçirdi.

Etkinlik hakkında bilgi veren İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Murat Arslan “Düzenlediğimiz kardeşlik kampımıza ailelerinden kilometrelerce uzakta şehrimize üniversiteye okumaya gelen 85 öğrencimiz katıldı. Yeni akademik yıl öncesinde onlara moral oldu. Bu kampı şehrimize kazandıran Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve Konya Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz bu kamplar sayesinde hem eğleniyorlar hem de ilçelerimizi gezerek kültürümüzü öğrenme fırsatı buluyorlar.” dedi.

Kamptan memnun kaldıklarını belirten öğrenciler Gençlik ve Spor Bakanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi ve İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği’ne teşekkür ettiler.

AdminAdmin