EĞİTİM

Hüma Okulları’ndan Öğrencilere Fırsat

Hüma Okulları bursluluk sınavı düzenleyecek. 13 Ocak Cumartesi günü tek oturum şeklinde yapılacak sınava 4. ve 8. sınıf düzeyinde tüm öğrenciler online olarak başvuru yapabilecek

Hüma  Okulları’ndan Öğrencilere Fırsat

Bu sınav, Hüma Okulları’nda kontenjanlar dahilinde gerçekleştirilecek. Sınava katılmak isteyen öğrenciler okulun internet sitesinden başvuru yapabilecek.

Konya Özel Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet BirekulBir çocuk her ne kadar zor şartlar ve imkansızlıklar içinde yaşıyor olsa da; aldığı eğitim ve kendine kattığı değerlerle hayatını değiştirebiliyor. İyi eğitim almış nesiller geleceğimizin teminatıdır. Bu nedenle biz de eğitim, azim ve sonunda gelen başarının gücüne inanıyor ve geleceğimizi emanet ettiğimiz genç nesillere desteğimizi esirgemiyoruz.Geçtiğimiz yıllarda sınava katılan binlerce öğrenciden başarı sağlayan,öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği ilkesine dayanarak %100’e varan burs imkanı sağladık. Özel Hüma Okulları öğrencisi olmak için gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyuyoruz’. dedi.

AdminAdmin