GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Konya’da

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere Konya’ya geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Konya’da

Bakan Şimşek, programları kapsamında ilk olarak Valiliğimizi teşrif etti. Vali Vahdettin Özkan’dan İlimizde yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alan Bakan Şimşek, sanayi ve kalkınmaya ilişkin İlimizdeki çalışmaları değerlendirdi.

Valilik ziyaretinin ardından Taş Bina Konya Dijital Tanıtım Merkezi ile Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret eden Sayın Bakanımız, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek daha sonra  Vali Özkan ve protokol üyeleri ile birlikte İlimizde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek üretim aşamaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Konya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti ve Sanayicilerle İstişare Toplantısı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in İlimizdeki programları Konya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti ve Sanayicilerle İstişare Toplantısına katılımları ile devam etti. OSB Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda, OSB’de yapılan ve devam eden çalışmalar ile ilgili bilgiler alan Bakan Şimşek, OSB Müdürlüğünün faaliyetleri, Konya OSB’de 2023 yılında tamamlanan ve 2024 yılında gerçekleştirilecek projeler ile sanayicilerin talep/önerilerini değerlendirdi.

Bakan Şimşek, Konya İş Dünyası Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Hazine ve Maliye Bakanı  Mehmet Şimşek’in İlimizdeki programları  Konya Ticaret Odası’nda düzenlenen "Konya İş Dünyası Buluşması" programına katılımları ile sona erdi. Toplantıda  sektörün temsilcileri ile bir araya gelen Bakan Şimşek, faaliyetleri hakkında bilgi alarak talep ve sorunlarını değerlendirdi.

 Bakan Şimşek , Orta Vadeli Program Uygulamalarındaki olumlu sonuçlar ve yatırımcıların alması gereken pozisyonlarla ilgili değerlendirmeleri İş Çevrelerinde yüksek güven ve memnuniyet oluşturdu. Keza Yerel Kalkınma Stratejisine ilişkin önerileri katılımcılar tarafından büyük ilgiyle dinlendi.

Hazine ve Maliye Bakanı  Mehmet Şimşek’e İlimizdeki programları sırasında; Vali Vahdettin Özkan, Konya Milletvekilleri Mehmet Baykan, Latif Selvi, Selman Özboyacı ve Mustafa Hakan Özer, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve İl protokol üyeleri eşlik etti.

AdminAdmin