YEREL

'Haydi Konuş Bakalım' Yarışması Birincisi Yunak İHL

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği"Haydi Konuş Bakalım" yarışması Yunak ilçe finali yapıldı.

'Haydi Konuş Bakalım' Yarışması Birincisi Yunak İHL

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı final yarışması Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Yunak Şehit Şevki Akgün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında yapıldı.

Büyük bir çekişmeye sahne olan münazarada, jüri üyeleri puanlamada zorlanırken, verilen puanların bir birine yakın olması dikkatlerden kaçmadı.

Yapılan değerlendirme sonucunda Haydi Konuş Bakalım yarışmasının birincisi Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi olurken, ikinci ise Yunak Şehit Şevki Akgün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi, Konya'da yapılacak olan ve tüm ilçe birincilerinin katılacağı yarışmada Yunak ilçesini temsil edecek.

Yarışma sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, her iki gurubu da tebrik ederken, görev alan jüri üyelerine, bilgisayar formatör ve sunucu öğretmenlere teşekkür etti.

AdminAdmin