YEREL

Hasan Kılca: ‘’Zabıta Teşkilatımızın, İlçemizin Huzurunun Sağlanmasında Büyük Emeği Var’’

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; Zabıta Teşkilatı’nın 197’nci kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Karatay Belediyesi Zabıta personeliyle bir araya geldi. Başkan Kılca, ilçenin huzur ve güvenliği için özveriyle çaba gösteren zabıta personelinin Zabıta Haftası’nı tebrik etti.

Hasan Kılca: ‘’Zabıta Teşkilatımızın, İlçemizin Huzurunun Sağlanmasında Büyük Emeği Var’’

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; Zabıta Teşkilatı’nın 197’nci kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Karatay Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Resim önizlemesi

 

ZABITA PERSONELİMİZ VATANDAŞLARIMIZIN HUZURU VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇOK ÇALIŞIYOR

 

Karatay Şehir Parkı’nda düzenlenen programda Zabıta personelini üstün ve gayretli çalışmalarından dolayı tebrik eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Zabıta Haftası dolayısıyla bir aradayız. Belediyecilik hizmetlerinde çok yönlülük vardır. Mevzuatımızın tanımında “mahalli müşterek nitelikteki her türlü ihtiyacın karşılanması amacıyla” diye başlar. Bu kapsamda da vatandaşımızın her türlü ihtiyacına belediyelerimiz yetişmeye gayret ediyor. Bu anlamda alt yapı hizmetleri, sosyal hizmetler, çevre hizmetleri, kültürel hizmetler hayata geçerken, güvenlikle ilgili bölümde de halkın huzur ve güvenliği için zabıta ekibimizin çok büyük emeği ve alın teri var. Onlar hemşehrilerimizin daha huzurlu şekilde yaşaması için gayret gösteriyorlar. Biz bir ekibiz, Karatay için hep beraber çalışıyoruz. Bu vesileyle Zabıta Haftası’nın 197’nci yıl dönümünde bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı ülkemizin dört bir yanında özverili bir şekilde çalışan tüm zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Allah işlerinizde kolaylıklar versin” dedi.

Resim önizlemesi

 

KARATAY ZABITASININ ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINA ŞAHİDİZ

 

Zabıta personelinin haftasını kutlayan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; Karatay Zabıtasının başarılı ve özverili çalışmalarına şahit olduklarını söyledi.

 

Mehmet Genç şunları aktardı; “Belediyemizin Zabıta Birimi vatandaşlarımızın huzuru, güveni, konfor ve rahatı için elinden gelen gayreti gösteriyor. Mesai mefhumu gözetmeksizin gece-gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor, yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Karatay Zabıtası özveriyle çalışıyor. Bizler de buna şahidiz. Belediye Başkanımızı çalışma arkadaşlarına verdiği destekten dolayı ayrıca tebrik ediyorum.”

 

KARATAY KONYA’NIN EN BAŞARILI BELEDİYELERİNDEN BİRİ

 

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Karatay Belediyesi’nin Konya’nın en başarılı belediyelerinden biri olduğunu söyleyerek, bu başarıda Karatay Zabıtasının önemine değindi.

 

Orhan Erdem, “Konya’nın en başarılı belediyelerinden biri Karatay’dır. Bütün belediyelerimizi Türkiye’de örnek belediye olarak gösterebiliriz elbette. Fakat hem ekonomik gücüyle ve hem de bunun oya yansımasıyla en iyi durumda olan belediyelerden biri Karatay Belediyemiz ve başarısıyla ön plana çıkıyor. Karatay Belediyesi’nin bu başarısında Zabıta Müdürlüğü’nün büyük bir emeği var. Görevinizin zor olduğunu biliyoruz. Allah çalışmalarınızda kolaylıklar versin. Karatay Zabıtası birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyor. Belediye başkanımızın tüm çalışma arkadaşlarında bu hassasiyetin olduğunu görüyorum. Özellikle teşekkür ediyorum kendisine. Şehrimizi daha iyi bir noktaya getirme konusundaki azminiz ve özveriniz için sizi yürekten tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

AdminAdmin