YEREL

Hasan Kılca: Vatandaşlarımızın Güler Yüzü Bizim İçin Yeterli

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, İstanbul ve Aziziye Caddelerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek bölgedeki vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti olarak sürekli sahada olduklarını söyleyen Mehmet Baykan; “Bir gün değil her gün vatandaşlarımızla bir aradayız” dedi. Misafirperverliklerinden dolayı tüm esnafa teşekkürlerini sunan Hasan Kılca ise; “Vatandaşlarımızın bir güler yüzü bizim için yeterli” diye konuştu.

Hasan Kılca: Vatandaşlarımızın Güler Yüzü Bizim İçin Yeterli

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Mehmet Baykan ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Karatay’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İstanbul ve Aziziye Caddesindeki esnafla bir araya gelen Baykan ve Kılca esnaflara ve çalışanlara hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulundu.

Resim önizlemesi

 

Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Mehmet Baykan ile Hasan Kılca hizmetleri hakkında esnafları bilgilendirirken vatandaşlarla da sohbet ederek onların taleplerini dinledi.

ESNAFIMIZIN ÖNERİLERİ BİZİM İÇİN YOL GÖSTERİCİ OLUYOR

Misafirperverlikleri ve samimiyetlerinden dolayı tüm esnafa teşekkürlerini sunan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Vatandaşlarımızın bir güler yüzü bizim için yeterli” dedi

Resim önizlemesi

 

HaHasan Kılca; “Milletvekilimiz Sayın Mehmet Baykan ile birlikte İstanbul ve Aziziye Caddesindeki esnaflarımızı ziyaret ettik ve taleplerini dinledik. Bizleri her zaman olduğu gibi yine en güzel şekilde ağırlayan, desteklerini eksik etmeyen esnaflarımıza şükranlarımı sunuyorum. Esnaflarımızla, vatandaşlarımızla bir ve beraberiz. Sizinle bir araya gelerek sohbet etmek, istişarelerde bulunmak enerjimizi artıyor ve bizim için yol gösterici oluyor. Sizden aldığımız destekle ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizi güler yüzle karşılayan tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimiz daim eylesin, tüm esnaflarımıza bereketli bol kazançlar temenni ediyorum” diye konuştu.

Resim önizlemesi

ESNAFLARIMIZA GÖNÜLDEN KABULLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti olarak sürekli sahada olduklarını söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ise, “Karatay Belediye Başkanımız ve arkadaşlarımızla birlikte ekonominin mihenk taşı olan esnaflarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. AK Parti olarak bizler sürekli sahadayız. Esnafımızın samimiyeti, ilgisi ve güler yüzü bizi mutlu ediyor. Çünkü onlar sahanın vekilleridir. Dolayısıyla vatandaşlarımızın emek ve alın teri çok değerlidir. Tüm esnaflarımıza gönülden kabulleri ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum” İfadelerine yer verdi.

Resim önizlemesi

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti aktaran esnaf ve vatandaşlar ise talep ve isteklerini paylaştıkları Mehmet Baykan ve Hasan Kılca’ya teşekkür etti.

AdminAdmin