SİYASET

Hasan Kılca: Karatay’da Belediye Meclisi Üyesi Olmak Özeldir

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı, yerel seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sahada sürdürürken, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Karatay Belediye Meclisi’nde görev almak üzere AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı’na aday adaylığı başvurusunda bulunan isimleri de bir araya getirdi. Buluşmada konuşan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; “Hangimiz hangi mevkide olursak olalım, yine hep birlikte Cumhurbaşkanımız için, davamız için, Karatayımız ve Konyamız için ter dökmeye, gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’da belediye meclisi üyesi olmanın farkına vurgu yaparak; “Karatay Belediyesi Meclisi üyelerinin en önemli özelliği, bugüne kadar olduğu gibi son 5 yılda da borçlanmaya veya faize asla el kaldırmamış olmalarıdır” ifadelerini kullandı.

Hasan Kılca: Karatay’da Belediye Meclisi Üyesi Olmak Özeldir

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Teşkilatı, 2024-2029 döneminde Karatay Belediye Meclisi’nde yer almak isteyen ve bu amaçla başvurusunu yapan aday adaylarıyla bir buluşma programı düzenledi.

 

Aziziye Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanışma toplantısına AK Parti Karatay İlçe Başkan Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay Kadın Kolları Başkanı Hülya Işık, AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kollar Başkanı Erkam Alemdar, AK parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Karatay Belediye Meclisi’nde görev almak üzere AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı’na aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler katıldı.

HANGİ MEVKİDE OLURSAK OLALIM CUMHURBAŞKANIMIZ VE DAVAMIZ İÇİN HEP BİRLİKTE TER DÖKMEYE DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, buluşmada yaptığı konuşmada; teşkilatlarının her bir ferdiyle 31 Mart’ta yapılacak seçimler için sahada yoğun bir şekilde çalışma yürüttüklerinin altını çizdi.

İlçe Başkanı Mehmet Genç; “Büyükşehir ve Karatay Belediye Başkanımızla; tüm teşkilatımızla gece gündüz demeden, yağmura veya soğuğa aldırmadan her an hemşerilerimizleyiz ve toplumumuzun tüm kesimlerine ulaşmaya büyük gayret ediyoruz. Tabii belediye meclisi üyesi adaylarımızın belirlenmesi süreci de devam ediyor. Bu noktada da teşkilatlar olarak bizler, belediyemiz, il teşkilatımız ve genel merkezimizle birlikte tüm aday adaylarımıza yönelik titiz ve hassas bir çalışma yürütüyoruz. Bizlere başvuran her isim bizim için önemli ve kıymetli. 37 asil, 37 de yedek adayın belirlenmesi konusunda işimizin zor olduğunu biliyoruz. Ancak süreç tamamlandığında hangimiz hangi mevkide olursak olalım, yine hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız için, davamız için, Karatayımız ve Konyamız için ter dökmeye, gayret göstermeye devam edeceğiz. Aday olarak belirlenmeseniz de aynı dava bilinciyle birlikte yol yürüyeceğimize sonuna kadar inanıyoruz. Ben bu vesileyle; partimize, ilçemize ve teşkilatımıza değer verip başvurusunu yapan tüm aday adaylarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

KARATAY’DA BELEDİYE MECLİSİ ÜYESİ OLMAK ÖZELDİR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da belediye meclisi üyesi adaylarının belirlenmesinin hem kendileri hem de teşkilatlar için hassasiyet ve titizlik gerektiren zorlu bir süreç olduğunun altını çizerek şunları aktardı; “Kadim Karatayımıza ve hemşehrilerimize hizmet için talip olmak, başlı başına bizim için de son derece kıymetli. Zira bu işler makam veya mevki için yapılmaz. Bu işler Allah rızası için yapılır ve tamamen sadaka-i cariyedir. Karatay Belediyesi olarak bıraktığımız tüm eserlerde belediye meclisi üyelerimizin büyük payı vardır. Partimize başvuran tüm isimler yıllarca Konyamız ve Karatay’ımız için yıllarca belirli platformlarda görev almış, iş yapmış kıymetli isimlerden oluşuyor. Ama tabi bu bir süreç ve hem devam edecek isimler olacak hem de yeni isimler aramıza katılacaklar. Listemizde olsanız da olmasanız da hepimize düşen, Sayın Cumhurbaşkanımızın yükünü almak ve yükünü hafifletmektir. Karatay’da meclis üyeliği yapmak özel bir şeydir ve bu kadim ilçede işinizi severek, birlik ve beraberlik içinde yaparsınız. Karatay Belediye Meclisi Üyelerinin en önemli özelliği de bugüne kadar olduğu gibi son 5 yılda da borçlanmaya faize el kaldırmamış olmalarıdır. Aday olarak belirlenecek isimlerin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 

AdminAdmin