YEREL

Hasan Kılca: Karatay’a Hizmet Etmek Bizim İçin Büyük Bir Mutluluk

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmaları kapsamında Karakayış Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. AK Parti Karatay İlçe Yönetimi, gençlik kolları ile meclis üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde Başkan Hasan Kılca, belediye olarak ilçeye ve bölgeye yaptıkları hizmetleri anlattı.

Hasan Kılca: Karatay’a Hizmet Etmek Bizim İçin Büyük Bir Mutluluk

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne yönelik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

HASAN KILCA KARAKAYIŞ CADDESİ ÜZERİNDEKİ ESNAFLA BULUŞTU

Resim önizlemesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ile belediye meclis üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde Başkan Hasan Kılca; Karakayış Caddesi üzerinde bulunan esnaflarla bir araya geldi. Tek tek işyerlerinde ziyaret ettiği esnafın talep ve önerilerini dinleyen Hasan Kılca, Karatay Belediyesi’nin ilçe geneli ve bölgedeki çalışmaları hakkında esnafa bilgi verdi.

KARATAY’IMIZA HEP BİRLİKTE KATKI SUNUYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Karatay’da gerçekleştirdikleri çalışmalar sonucunda büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini anlatarak, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine değindi.

Resim önizlemesi

Hasan Kılca; “Biz her zaman esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanındayız ve hep bir aradayız. Esnaflarımızın daha fazla iş üretme ve istihdama katma değer sağlamaları için bugüne kadar elimizden gelen gayreti gösterdik, bundan sonrada aynı çizgide hizmet üretmeye devam edeceğiz. Tüm esnaflarımıza işlerinde bol kazançlar diliyorum. Hemşehrilerimizle iç içe olmak, onların sorunlarına çözüm bulmak için ziyaretlerimize devam edeceğiz. Karatay’a hizmet etmek bizim için büyük mutluluk. İnşallah 31 Mart seçimlerinden sonra da yatırım ve hizmetlerimiz kaldığı yerden, daha da güçlü bir şekilde devam edecek” dedi.

KARATAY’DA BELEDİYECİLİK MARKA HALİNE GELDİ

Resim önizlemesi

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de gerçekleştirilen projeler ve çalışmalar ile Karatay’da belediyeciliğin bir marka olduğunu belirtti.

31 Mart seçimlerinin önemine dikkat çeken Mehmet Genç; “Hasan Başkanımız ve AK Parti Karatay İlçe Teşkilatımızla birlikte esnaf ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Karatay Belediyesi insana hizmet eden belediyecilik anlayışı ile marka haline gelmiş bir belediyedir. 31 Mart Yerel Seçimlerinde yine rekor oylarla belediye başkanımızı bir daha seçeceğiz” ifadelerini kullandı.

Resim önizlemesi

AdminAdmin