YEREL

Hasan Kılca: Hemşehrilerimizin Yanına Alnımızın Akıyla Gidiyoruz

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart yerel seçimleri için saha çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte merkeze uzak mahalleleri ziyaret eden Başkan Hasan Kılca; “Hemşehrilerimizle gerçekleştirdiğimiz buluşmalara hep alnımızın akıyla gidiyoruz. Çünkü biz Karatay için ne söz verdiysek fazlasını yerine getirdik. İnşallah yeni dönemde de gönüllere dokunmak için gayretle çalışacağız” dedi.

Hasan Kılca: Hemşehrilerimizin Yanına Alnımızın Akıyla Gidiyoruz

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilçenin farklı noktalarına ziyaretler gerçekleştirerek mahalle sakinleriyle buluşuyor.

Resim önizlemesi

Bu kapsamda Başkan Hasan Kılca; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilat mensupları, belediye meclis üyeleri ile birlikte hafta sonunda merkeze uzak Katrancı, İpekler, Obruk, Yavşankuyu, Sürüç, Köseali, Yenice, Başgötüren mahallelerini ziyaret etti.

VATANDAŞLAR HASAN KILCA’YI BÜYÜK BİR SEVGİ İLE KARŞILADI

Bölgelerine kazandırılan hizmet ve yatırımlar dolayısıyla Başkan Hasan Kılca’ya teşekkür eden mahalle sakinleri Hasan Kılca’yı büyük bir sevgi ile karşıladı. Hasan Kılca, Mehmet Genç ve ilçe teşkilat mensupları da; söz konusu mahallelerde vatandaşı tek tek dinledi.

Resim önizlemesi

Buluşmalarda bölge sakinlerine Karatay Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlatan, vatandaşlardan gelen istek ve önerileri tek tek dinleyen Hasan Kılca, yeni dönemde mahallelere kazandırılacak yatırım ile hizmetler hakkında muhtarlar ve vatandaşlara bilgiler verdi.

NE SÖZ VERDİYSEK FAZLASIYLA YERİNE GETİRDİK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’ın ihtiyaçları doğrultusunda merkezde olduğu gibi merkeze uzak mahallelerde de eğitimden kültüre, sosyal donatılara, spordan çevreye kadar her alanda birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

Resim önizlemesi

Karatay’ın tüm mahallelerine eşit hizmet götürdüklerini vurgulayan Başkan Hasan Kılca şunları söyledi; “Hemşehrilerimiz her gittiğimiz yerde bizi çok güzel karşılıyor. Allah hepsinden razı olsun. Göreve ilk başladığımızda mahallelerimizin bizden talepleri olmuştu. Talepler doğrultusunda çalışmalarımızı başlattık. Yatırımlarımızı ve hizmetlerimizi birer birer hayata geçirdik. Hemşehrilerimizle gerçekleştirdiğimiz buluşmalara hep alnımızın akıyla gidiyoruz. Çünkü biz Karatay için ne söz verdiysek fazlasını yerine getirdik. Merkeze uzak mahallelerimizin hepsi çok değerli. Vatandaşlarımız tarımsal üretim noktasında büyük alın teri döküyorlar. Alın teri döken üreten herkesin elini öpmek lazım. Bilhassa tarımın ve gıdanın önemini pandemi sürecinde daha iyi anladık. Dolayısıyla vatandaşlarımıza ne kadar destek versek azdır. Ömrümüz olduğu sürece bölgelerimizin her türlü ihtiyacının karşılanması için yatırımlarımızı ve hizmetlerimizi gayretle sürdüreceğiz.”

Resim önizlemesi

HASAN BAŞKANIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de Karatay Belediyesi’nin merkez mahallelerin yanı sıra merkeze uzak mahallelerin tamamına da önemli yatırımlar yaptığına vurgu yaptı.

Mehmet Genç; “Karatay’ımız her geçen gün gelişiyor güzelleşiyor. İlçemizin ve mahallelerimizin bugünlere gelmesinde Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca’nın büyük payı var. Başkanımızla gurur duyuyoruz. Başkanımıza güveniyoruz. Kendisi merkeze uzak mahallelerimize birçok yatırım yaptı. Bu yatırım ve hizmetler inşallah yeni dönemde de devam edecek. Emeklerinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Resim önizlemesi

 

 

 

 

 

AdminAdmin