YEREL

Hasan Kılca: Hemşehrilerimizin Huzuru İçin Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, iftarını Karatay Şefkat Evleri’nde kalan misafirlerle birlikte açtı. Programa katılanlara teşekkür eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, vatandaşların birlik ve beraberliği, huzuru, mutluluğu ve rahatı için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti. AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ise Şefkat Evleri’ndeki iftar programında olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek; ”Ailelerimizin geleceği, çocuklarımızın mutluluğu için çalışmaya gayret ediyoruz” dedi.

Hasan Kılca: Hemşehrilerimizin Huzuru İçin Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Karatay Kaymakamı Yavuz Güner ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Şefkat Evleri sakinleriyle iftar programında bir araya geldi.

Resim önizlemesi

İftar öncesinde Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ile Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, programa katılan aileler ve çocuklarla tek tek ilgilendi, onlarla bir süre sohbet ederek onların taleplerini dinledi. 

ŞEFKAT EVLERİMİZ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZE SICAK BİR YUVA OLDU

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, çok güzel bir ortamda bir arada olduklarını belirterek iftara katılan tüm misafirlerine teşekkür etti.

Başkan Hasan Kılca; “Bizleri Ramazan ayının bu güzel akşamında, kardeşlik ve rahmet sofrasında bir araya getiren Rabbime hamd ediyorum. Bizi biz yapan, birliğimizi sağlayan, medeniyetimizi ve ülkemizi güçlü kılan şey de işte bu ortamlardır ve bu güzel sofralardır. Her yıl geleneksel olarak Şefkat Evlerimizde iftarımız olur. Bugün de yine burada iftarımızı açmak nasip oldu. Son günlerde büyük acılar yaşadık. Şefkat Evlerimizde 99 depreminde yapılan evlerdi. Şimdi de ihtiyaç sahibi ailelerimizi misafir ettiğimiz sıcak bir yuva oldu. Önümüzdeki hafta içerisinde de Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yaptığımız prefabrik evleri hizmete açacağız. Konya bu konuda üzerine düşeni hep beraber yaptı. Bu noktada valiliğimize, kaymakamlığımıza, milletvekillerimize, belediyelerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile tüm Konyalı hemşehrilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Karatay Belediyesi olarak her zaman milletimizin ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Resim önizlemesi

RAMAZAN AYININ BEREKETİNİ YAŞIYORUZ

Ramazan ayının bereketini aynı sofra etrafında paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ise şunları söyledi; “Karatay Şefkat Evlerinde bu güzel birlikteliği hep beraber idrak ediyoruz. Gün içerisinde de Belediye Başkanımızla, AK Parti Karatay İlçe Başkanımızla, Gençlik Kollarımızla çalışmalar yaptık. Rabbim bizleri daha nice mübarek günlere, aylara ulaştırsın.  Ülkemiz depremler nedeniyle acı günlerden geçti. Bugüne kadar pek çok zorluğun üstesinden gelen milletimiz, dayanışma ruhu içerisinde bu büyük felaketin de üstesinden gelecektir. Allah beterinden korusun. Bizler ailelerimizin geleceği, çocuklarımızın mutluluğu için çalışmaya gayret ediyoruz. Tekrar bugün burada bizlere bu güzel gönül sofrasını kurduğu için Karatay Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.”

Resim önizlemesi

Karatay Şefkat Evleri’ndeki programa, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, teşkilat mensupları, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile Şefkat Evleri’nde misafir edilen vatandaşlar katıldı.

Protokol üyeleri Şefkat Evlerindeki iftar programından sonra Kafe Karatay Trafik Eğitim Parkı Şubesi’nde vatandaşlarla sohbet etti. Ardından ise Köprübaşı Mahallesi Cafer-i Tayyar Camii’nde teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin