YEREL

Hasan Kılca: Güzel İlçemiz, Şehrimiz Ve Ülkemiz İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz

Her zaman sahada olan ve yaptığı çalışmalarla toplumun tüm kesimlerini kucaklayan AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı, ilçede faaliyet gösteren esnafla da düzenlenen programda buluştu. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; “Sık sık ilçemizin pek çok noktasında toplumumuzun tüm kesimleriyle hep bir aradayız. Bizler sadece seçimden seçime değil, yılın tamamında hemşehrilerimizle birlikteyiz ve hep sahadayız” dedi.Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise Karatay Belediyesi olarak Karatay için ne gerekiyorsa yapmayı sürdürdüklerine vurgu yaptı. AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız; “Esnafımızın üretim, ticaret, birlik ve beraberlik için gösterdiği çabayı takdir ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Hasan Kılca: Güzel İlçemiz, Şehrimiz Ve Ülkemiz İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanlığı, düzenlediği programda ilçe esnafıyla bir araya geldi.

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programa AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Bilal Ukdem, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile ilçe esnafı katıldı.

HER ZAMAN SAHADA VE HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTEYİZ

Esnafın talep, istek ve ihtiyaçların dinlendiği programda konuşan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, esnafla bir araya geldikleri için mutlu olduklarını aktardı.

İlçe Başkanı Mehmet Genç; “Sık sık ilçemizin pek çok noktasında faaliyet gösteren esnaf, sanayici ve işadamlarımızla bir araya geliyoruz. Yine vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz, mahallelerimizde hemşehrilerimizle hasbihal ediyoruz. Kısacası bizler sadece seçimden seçime değil, yılın tüm aylarında ve günlerine hemşehrilerimizle hep bir aradayız. Bugün de ilçe teşkilatımıza yakın bölgelerde faaliyet gösteren esnafımızla buluşmak, onlarla hasbihal etmek, istek ve taleplerini dinlemek için böyle bir buluşma düzenledik. Sizlerin isteklerini alarak çözüme kavuşturulması adına gayret ediyoruz. Programımıza katılan tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

GÜZEL İLÇEMİZ, ŞEHRİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise; “Hemşehrilerimizle istişareye büyük önem veriyor ve bu doğrultuda hareket ediyoruz. Bu bağlamda da her zaman sahadayız ve esnafımız, insanımız ve ilçemiz için koşturuyoruz. Bazen ilçe merkezimizde, bazen merkeze uzak mahallelerimizde bazen de sanayilerimizde esnaflarımızın ve vatandaşımızın taleplerini, fikirlerini ve ihtiyaçlarını dinliyoruz. Karatay Belediyesi olarak elimizden geldiğince hizmet etmeye gayret ediyoruz. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmadığı sürece bu güzel ilçe, şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ESNAFIMIZIN ÜRETİM, TİCARET, BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN GÖSTERDİĞİ ÇABAYI TAKDİR EDİYORUZ

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız da konuşmasında esnafın ülke ekonomisi ve şehirler için taşıdığı öneme vurgu yaptı.

Milletvekili Ziya Altunyaldız şunları aktardı; “Esnaf olarak sizlerin taşıdığınız değerlere ve ayakta kalabilmek adına gösterdiğiniz çabaya bizler de şahidiz. Sizlerin ülke ve vatan sevdanıza şahidiz. Üretime ve ticarete olan bağlılığımızı biliyoruz. Toplumsal doku ve ekonomik yapıdan esnafı bir an için bile olsa çektiğinizde ortaya ciddi bir boşluk ve kaotik bir durum ortaya çıkar. Dolayısıyla her şart ve imkanda esnafımızın yaşatılması, üretime ve ticarete devam etmeleri sağlanmalıdır. AK Parti olarak bizler de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada esnafımızla yol yürümeye devam edeceğimizi özellikle ifade etmek istiyorum. Ülkemizin dayanışmasına inanıyor ve bu bağlamda birlik ile beraberlikle yol yürümeye devam ediyoruz. Esnafımıza, tüccarımıza, gençlerimize ve geçmişimize inanıyoruz.”

KARATAY’DA ESNAF ZİYARETİ

Öte yandan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Bilal Ukdem, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri; Karatay esnafını işyerlerinde de ziyaret ettiler.

AdminAdmin