YEREL

Hasan Kılca: Gençlerimize Yatırım Yapıyoruz

Karatay Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Ağustos ayında temeli atılan Konya’nın en büyük kapalı tenis kortunun yapımı aralıksız bir şekilde devam ediyor. Göreve geldikleri günden bu yana Karatay’ın vizyonuna yakışır projeler hayata geçirdiklerinin altını çizen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Önceliğimiz gençlerimiz, önceliğimiz geleceğimiz diyerek spora, sporcuya ve gençlerimize yatırım yapıyoruz” dedi.

Hasan Kılca: Gençlerimize Yatırım Yapıyoruz

Geniş hizmet yelpazesiyle toplumun tüm kesimlerine hitap eden proje ve çalışmaları hayata geçiren, bu sayede Karatay’ı geleceğe taşıyan Karatay Belediyesi, ilçedeki spor tesislerinin sayısını artırmak ve vatandaşların daha iyi koşullarda spor yapabilmesine olanak sağlamak amacıyla da pek çok proje yürütüyor.

Resim önizlemesi

KONYA’NIN EN BÜYÜK KAPALI TENİS KORTU’NUN YAPIMI DEVAM EDİYOR

Bu kapsamda geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde temeli atılan “Karatay Belediyesi Kapalı Tenis Kortu”nun yapımı sürüyor.

Aynı zamanda Konya’nın en büyük kapalı tenis kortu özelliği bulunan ve 4 bin 915 metrekare arsa üzerinde 2 bin 916 metrekarelik alanda inşaa edilen tesiste; 3 adet tenis kortunun yanı sıra soyunma ve dinlenme odaları, kafeterya, teras, otopark alanı yer alacak.

SPORUN GÜCÜNE İNANIYORUZ

Resim önizlemesi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, her yaştan vatandaşın daha modern şartlarda spor yapma imkânına kavuşması ve özellikle gençlerin spora yönlendirilmesi için önemli yatırımlarına devam ettiklerinin altını çizdi.

Başkan Hasan Kılca şunları söyledi; “Karatay Belediyesi olarak görevi devraldığımız günden bugüne kadar, ilçemizin vizyonuna yakışır projeler hayata geçiriyoruz. Her daim ‘önceliğimiz gençlerimiz, önceliğimiz geleceğimiz’ diyerek spora, sporcuya ve gençlerimize pek çok yatırım yapıyoruz. Sporun gücüne inanıyor ve gençlerimizin sporla iç içe büyümesini sağlamak için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Ulubatlı Hasan Mahallemizde temelini attığımız Kapalı Tenis Kortu da, hizmete girdiğinde kaliteli spor yapma olanaklarının yanında milli ve manevi değerleriyle yetişmiş birbirinden başarılı sporcuların yetiştiği güzel bir tesis olacaktır. Şehrimizin en büyük kapalı tenis kortumuzun şimdiden ilçemize, şehrimize ve tüm tenis severlere hayırlı olmasını diliyorum.”

AdminAdmin