SİYASET

Hasan Kılca: Geleceğin Yıldız Adaylarının Yetişmesine Katkı Sunuyoruz

Karatay Belediyesi’nin, Türkiye’nin güçlü spor altyapısına katkı sağlaması amacıyla hayata geçirdiği “Karatay Kış Futbol Okulları” eğitimleri başladı. Projeye kaydını yaptıran Karataylı gençler ve çocuklar, hem kış aylarını daha verimli ve keyifli geçirme imkânı buluyor hem de ilgileri olduğu futbola dair hayallerine kavuşma fırsatı yakalıyorlar.

Hasan Kılca: Geleceğin Yıldız Adaylarının Yetişmesine Katkı Sunuyoruz

Gençliğe, eğitime ve spora büyük önem veren Karatay Belediyesi’nin geleceğe yönelik yatırımları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta online kayıtları alınan “Karatay Kış Futbol Okulları” eğitimleri başladı.

GENÇLER VE ÇOCUKLAR HAYALLERİNE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Resim önizlemesi

Söz konusu projeye kaydını yaptıran çocuklar ile gençler, 29 Mayıs’a kadar Karatay Belediyesi Spor Kulübü bünyesindeki uzman hocalar eşliğinde eğitimlerini alıyor.

Eğitmenler tarafından teknik kuralları öğrenen ve antrenmanlarla deneyim kazanmaya başlayan Karataylı 198 çocuk ve genç, hem Kış aylarını daha verimli geçirme imkânı buluyor hem de hayallerine daha emin adımlarla ilerliyor. 2011 ile 2016 doğumlular arasından projeye dahil olan sporcular, antrenmanlarını ise Mengene Halı Sahası ile Karşehir Halı Sahası’nda Cumartesi ile Pazar günleri yapmaya başladı.

GELECEĞİN YILDIZ ADAYLARININ YETİŞMESİNE KATKI SUNUYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Karatay Kış Futbol Okulları” projesini çocukların zihinsel gelişimlerinin yanı sıra bedensel gelişimlerinin de tamamlanması amacıyla hayata geçirdiklerini ifade etti.

Resim önizlemesi

Projenin ayrıca futbola ilgisi olan çocukların Kış dönemini daha verimli ve keyifli geçirme fırsatı sunmasının yanı sıra ülkenin güçlü spor altyapısına da katkı sunacağına inandığını ifade eden Başkan Hasan Kılca; “Sporun evrensel boyutlardaki değerlerini çocuklarımıza ve gençlerimize aşılamak; kardeşlik, dostluk ve takım ruhuyla hareket edebilme gibi günümüz gerekliliklerini içeren alışkanlıkları onlara kazandırmak için birçok spor projesi yürütüyoruz. Karatay Kış Futbol Okulu projemizle, Kış aylarında geleceğimiz olan çocuklarımızın spordan mahrum kalmaması, kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları ve kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Yavrularımız bu eğitimlerde ve antrenmanlarda keyifli zaman geçirmelerinin yanı sıra yeteneklerini geliştirmelerine de katkı sunacaktır. Geleceğin yıldız adaylarının heyecanı ve mutluluğu bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. inşallah bu projeden de birçok yıldız yetişecek ve şehrimiz ile ülkemizin spor altyapısına dahil etmiş olacağız. Ben bu vesileyle tüm yavrularımıza başarı dolu bir dönem geçirmelerini diliyorum” dedi.

Resim önizlemesi

AdminAdmin