YEREL

Hasan Kılca: Daha Güçlü Karatay Hedefine Vatandaşlarımızla El Ele Kol Kola Birlikte Yürüyoruz

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Atiker 1 ve Atiker 2 Sanayi Sitelerini ziyaret etti. 31 Mart Yerel Seçimleri saha çalışmaları kapsamında sanayici, esnaf ve çalışanlarla buluşan Başkan Hasan Kılca; “Daha güçlü Konya ve daha güçlü Karatay hedefine vatandaşlarımızla el ele kol kola yürüyoruz. 31 Mart’ta güçlü bir destekle 1 Nisan sabahından itibaren Karatayımız ve insanımız için yine elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.

Hasan Kılca: Daha Güçlü Karatay Hedefine Vatandaşlarımızla El Ele Kol Kola Birlikte Yürüyoruz

31 Mart Yerel Yönetimler Seçimleri için saha çalışmalarına devam eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Teşkilatı ile birlikte vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Resim önizlemesi

HASAN KILCA VE MEHMET GENÇ, ATİKER SANAYİ SİTELERİNDE SANAYİCİ, ESNAF VE ÇALIŞANLARLA BULUŞTU

5 yıl boyunca ilçeye kazandırılan yatırımlarını, hizmetlerini ve projelerini vatandaşa anlatan Başkan Hasan Kılca; AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Karatay Belediyesi Belediye Meclisi Üyeleri ile AK Parti Belediye Meclisi Adaylarıyla birlikte ilçede faaliyet gösteren sanayi sitelerini ziyaret etti.

Resim önizlemesi

Bu kapsamda Hasan Kılca, Mehmet Genç ile teşkilat mensupları; Atiker 1 ve Atiker 2 Sanayi Siteleri’ni ziyaret etti. Söz konusu sanayi sitelerinde faaliyet gösteren sanayici, esnaf ve çalışanlarla bir araya gelen Kılca, 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istedi.

GÜÇLÜ KARATAY HEDEFİNE VATANDAŞLARIMIZLA EL ELE KOL KOLA YÜRÜYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Atiker 1 ve Atiker 2 Sanayi Siteleri’ni ziyaret ederek bu sitelerimizde faaliyet gösteren esnafımız, sanayicimiz, çalışanlarımızla bir araya geldik. Sorularını, sorunlarını, talep ve isteklerini tek tek dinleyerek çözüm odaklı verimli bir fikir alışverişinde bulunduk.

Karatay Belediyesi olarak biz bugüne kadar yaptığımız ya da projelendirdiğimiz her hizmeti vatandaşlarımızın beklentilerini göz önünde bulundurarak gerçekleştirdik. Tabi bunu gerçekleştirebilmek için her zaman sahada ve vatandaşlarımızla iç içe olma mecburiyetimiz var. Bizim sık sık yaptığımız bu ziyaretlerin temelinde de bu anlayış var. Güçlü Konya ve Güçlü Karatay hedefine vatandaşlarımızla el ele kol kola yürüyoruz. Hemşehrilerimizin belediye hizmetlerinden duyduğu memnuniyet bizleri bir kez daha mutlu etti. 31 Mart’ta güçlü bir destekle 1 Nisan sabahından itibaren Karatayımız ve insanımız için yine elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Esnaflarımızın yanında durduk, durmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Resim önizlemesi

AdminAdmin