GÜNCEL

Hasan Kılca: Birlikte Güzeliz, Birlikte Bir Başkayız

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilatıyla birlikte Karaaslandede ve Çatalhüyük mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 5 yıllık hizmetlerini anlatan ve yeni dönem planlamaları hakkında hemşehrilerine bilgi veren Başkan Hasan Kılca, yeni dönemde de ilçeyi Karataylılarla beraber yöneterek hizmet yolculuğunda yeni bir aşamaya geçeceklerini belirtti.

Hasan Kılca: Birlikte Güzeliz, Birlikte Bir Başkayız

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Başkan Hasan Kılca bu kapsamda, Karaaslandede ve Çatalhüyük Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Resim önizlemesi

Söz konusu ziyaretlerde esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan, bölge esnafının talepleri ve mahallelerinin eksikliklerini de istişare eden Kılca ile Genç; taleplerin değerlendirilip hayata geçmesi için de görüş alışverişinde bulundular.

YENİ DÖNEMDE DE HİZMET YOLCULUĞUMUZDA İDDİALIYIZ

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için vatandaşlardan destek isteyen Başkan Hasan Kılca, hizmet yolculuğunda yeni dönemde de iddialı olduklarını samimiyet ve gayretle çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

5 yıldır Karatay’ı birlik ve beraberlik ruhuyla yönettiklerini söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “İlçe Başkanımız, meclis üyelerimiz, meclis üyesi adaylarımız, başkan yardımcılarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte vatandaşlarımızı ziyaret ederek Karatay’ımızın her köşesinde hemşehrilerimizle bir arada oluyoruz. Bugün de Karaaslandede ve Çatalhüyük Mahallelerimizde, Karatay’ın geleceği için yapacağımız çalışmaları, projelerimizi anlatıp hemşehrilerimizden destek istedik. İnşallah gelecek dönemimizde hemşehrilerimizle el ele vererek çok daha başarılı çalışmalara ve yeni eserlere imza atacağız. Gönülden muhabbetleri, dua ve destekleri için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte güzeliz, birlikte bir başkayız” dedi.

Resim önizlemesi

AK Parti’nin eser ve hizmet siyaseti yapan bir parti olduğunu aktaran AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise; “Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle gezerek, yapılan hizmetleri vatandaşlarımıza tek tek anlatıyoruz. Hasan Başkanımız 5 yıllık süre içerisinde verdiği sözlerin hepsini tuttu. AK Parti belediyeciliği hizmet ve eser belediyeciliği ile işte bu noktada diğer partilerden ayrılıyor. Biz kendimizle yarışıyoruz. Yeni dönemde kendisini daha yüksek bir oyla yeniden Belediye Başkanı yapabilmek için gecemizi gündüzümüze katacağız” açıklamalarına yer verdi.

Resim önizlemesi

 

 

AdminAdmin