YEREL

Hasan Kılca: Akademide Çocuklarımız Yeteneklerini Geliştirecek

Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Karatay Kültür ve Sanat Akademisi, ilçenin yeni ve genç yeteneklerini ağırlamak için artık gün sayıyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Kaymakamı Yavuz Güner, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ile AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç geçtiğimiz hafta ön kayıtları alınan akademiyi ziyaret etti. Merkezde verilecek eğitimler ile etkinlikler hakkında bilgi alan İlçe Kaymakamı Yavuz Güner, Karatay Belediyesi’nin özellikle son yıllarda kültürel ve sanatsal çalışmalarıyla dikkatleri üstüne çektiğini, bu merkezin yakalanan ivmeye katkı sunacağını belirtti. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise Karataylı çocuklar ve gençlerin yeteneklerini daha da geliştirecek merkezin kendileri için son derece önemli olduğuna vurgu yaptı.

Hasan Kılca: Akademide Çocuklarımız Yeteneklerini Geliştirecek

Karatay Belediyesi’nin hayata geçirdiği Karatay Kültür ve Sanat Akademisi için ön kayıtlar geçtiğimiz hafta alındı.

İçerisinde Ahşap Atölyesi, Çini ve Seramik Atölyesi, Müzik Atölyesi, Resim Atölyesi, Drama Atölyesi, Akıl ve Zekâ Atölyesi, Yabancı Dil Atölyeleri, Bilişim Atölyesi ve Çocuk Okuma Salonu bulunan akademi artık ilçenin yeni yeteneklerini ağırlamak için gün sayıyor.

Resim önizlemesi

Karatay Kaymakamı Yavuz Güner, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de; 7-14 yaş aralığındaki Karataylı çocukların ve gençlerin faydalanacağı Karatay Kültür ve Sanat Akademisi’ni ziyaret ettiler.

Karatay Kaymakamı Yavuz Güner, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile merkezin yetkililerinden akademi hakkında bilgi aldılar.

KARATAY’I KÜLTÜR VE SANATSAL AÇIDAN ÖN PLANA ÇIKARIYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; eğitim, kültür ve sanatın birçok dalında çocuklar ile gençlerin yeteneklerini daha da geliştirebilecekleri bir merkez kazandırdıklarının altını çizdi.

Başkan Hasan Kılca; “Karatay’ımız ve Karataylı hemşehrilerimiz için çok çalışıyoruz. İlçemizi kültürel ve sanatsal açıdan ön plana çıkarmak istiyoruz. Bu amaçla yapımını tamamladığımız Karatay Kültür ve Sanat Akademisi’ni de, ilçemizdeki çocuk ile gençlerimizin kendilerini daha da geliştirebilecekleri şekilde projelendirdik ve hayata geçirdik. Akademimizden faydalanacak çocuklarımız ve gençlerimiz; kendilerini hem daha iyi tanıyacak ve onların kültürel olarak donanımlı, ufuk sahibi, birlikte öğrenme ve üretme becerileri gelişmiş, dayanışmacı, güçlü bireyler olarak yetişmelerine destek olacak” dedi.

Resim önizlemesi

EĞİTİMİN HER ALANINDA KARATAY BELEDİYESİ YANIMIZDA

Çocukların ve gençlerin gelişiminde kültür ve sanatın ne kadar önemli olduğunu bildiklerini kaydeden Karatay ilçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç da, eğitimin her alanında Karatay Belediyesi’nin katkısı olduğunu ifade etti. Sami Sağdıç şunları söyledi; “Karatay Kültür ve Sanat Akademisi, genç ve çocuklarımız için tüm güzelliklerin bir arada olduğu yeni bir mekân. Merkez, çocuklarımızın kendilerini fark etmelerini ve yeteneklerini pekiştirmelerini sağlamalarına katkı sağlayacak. İlçemize bu güzel tesisi kazandıran ve bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca’ya bu vesileyle teşekkür ediyorum.”

TÜM ÇOCUKLARIMIZA VE GENÇLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

Karatay Kaymakamı Yavuz Güner ise Karatay Belediyesi’nin kültür ve sanata verdiği öneme dikkat çekti. İlçe Kaymakamı Yavuz Güner; “Karatay Belediyemiz diğer tüm rutin hizmetlerinde olduğu gibi kültürel ve sanatsal çalışmalarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Her geçen gün ilçemiz ve insanımız için oldukça başarılı, faydalı projeleri hizmete alıyorlar. Akademi de bunun en güzel örneklerinden birisi. Burada verilecek eğitimlerle çocuklarımızın ve gençlerimizin yetenekleri ortaya çıkacak. Tüm öğrencilerimize ve eğitmenlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Resim önizlemesi

 

 

 

AdminAdmin