SİYASET

Hasan Ekici’nin Yol Arkadaşları TBMM’de

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 28. Dönem Konya Milletvekili seçilen Kurucu İl Başkanı Hasan Ekici’ye hayırlı olsun demek için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gitti.

Hasan Ekici’nin Yol Arkadaşları TBMM’de

Gelecek Partisi Konya Kurucu İl Başkanı Hasan Ekici, 28. Dönem Konya Milletvekili seçilmesinin ardından misafirlerini Gazi Meclis’te ağırlamaya devam ediyor.

2019 yılı Aralık ayında Gelecek Partisi’nin kurulması ile birlikte ilk ataması yapılarak yönetimini oluşturan ve üç buçuk yıl aralıksız çalışan Kurucu Konya İl Başkanı Hasan Ekici, 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Konya Milletvekili seçilmesinin ardından TBMM de Gelecek Partisi’ni temsil etmeye başladı.

Resim önizlemesi

Yönetim Kurulu Toplantısı TBMM’de Yapıldı

Kendisine hayırlı olsun ziyareti için TBMM’ye gelen yol arkadaşlarını Meclis girişinde karşılayan Ekici misafirlerine meclisi gezdirdikten sonra, İl Başkanı Ahmet Arslan ile birlikte haftalık İl Yönetim Kurulu toplantısını da TBMM’de gerçekleştirdi. Genel seçimlerin değerlendirilmesi ve 31 Mart Yerel seçimlerinin çalışmalarına şimdiden başlanması ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantının ardından konuşan Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici üç buçuk yıl birlikte yol yürüdüğü dava arkadaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken şu ifadelere yer verdi; “Değerli yol arkadaşlarım sizlerle üç buçuk yıl gece gündüz, yağmur çamur demeden yol yürüdük. Konya’da neredeyse gitmediğimiz Mahalle, Köy, Kasaba kalmadı, 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde de Genel Başkanımız bizleri layık görüp aday gösterdi, sizlerin gayreti ve halkımızın teveccühü ile bizi gazi Meclisimize Vekil olarak gönderdiniz. Sizlerin aracılığı ile de beni bu göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere, siz değerli yol arkadaşlarıma ve özellikle de oyları ile bizleri Gazi Meclisimize kendilerinin vekili olarak gönderen tüm Milletimize ve Konyalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bizlere oy verenin de vermeyenin de vekili olmaya ve Milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bütün Konyalı hemşehrilerimize kapımızın açık olduğunu, TBMM de bir Abileri, bir Kardeşleri Hasan Ekici’nin olduğunu bilmelerini isterim.” dedi.

Resim önizlemesi

Yerel Seçim Çalışmalarına Başlıyoruz

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan da yaptığı konuşmada; Bu üç buçuk yıllık süreçte ve özellikle seçim süreci boyunca yılmadan, usanmadan, Şehrimizin ve Ülkemizin geleceği için çalışan, başta Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, yol arkadaşları, Birlikte yola çıktığımız Milletvekilimiz Sayın Hasan Ekici ve yol arkadaşlarımız olmak üzere, bütün ilçe teşkilatlarımıza ve bizlere inanıp destek veren Milletimize sonsuz teşekkür ederim, diyen Ahmet Arslan şu ifadeleri kullandı,“ Bir Genel seçimi geride bıraktık, Milletimiz bize İktidarı değil muhalefeti uygun gördü. Milletimizin kararına kesinlikle saygı duyuyoruz. Bizler Gelecek Partisi kadroları olarak Milletimizin sesini duyurmaya, İktidarın Milletimiz için yaptığı doğruları desteklerken yanlışları da eleştirmeye ve uyararak doğrusunu söylemeye devam edeceğiz. Genel seçimleri atlattık 31 Mart 2024 Yerel seçim çalışmalarımıza şimdiden başladık.” dedi.

Resim önizlemesi

Genel Başkanı da Ziyaret Ettiler

TBMM’nin ardından Gelecek Partisi Genel Merkezi’ne geçen İl Başkanı Ahmet Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanlığı görevine getirilen Ömer Ünal, İl Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na da ziyarette bulundu. Ziyarette İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile kısa bir de toplantı gerçekleştiren Genel Başkan Ahmet Davutoğlu; “Konya Teşkilatımıza her zaman güvenmişimdir, Kurucu İl Başkanımız Hasan Ekinci’ye de İl Başkan Vekilimiz ve mevcut İl Başkanımız Ahmet Arslan ve ekiplerine de hep güvenmişimdir. Doğduğum Memleketim Konya’nın yönetiminde hiç gözüm arkada kalmadı. Milletvekilimiz Hasan Ekici ve İl Başkanımız Ahmet Arslan ve sizlerin nezdinde bütün ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ederken tüm Konyalı hemşehrilerime de selamlarımı sunarım.” dedi.

 

 

 

AdminAdmin