GÜNCEL

Gökçen Asrın Aşkı Düğün Salonunun 2 Şubesi Açıldı

Geçmiş Dönem İYİ Parti Karatay İlçe Başkanlığı Yapana Mehmet Uğur İhsaniye’de Mehmet Ali Ünal İş merkezinde Kur’an hilafeti ve yapılan dualar ile Gökçen Asrın Aşkı Düğün Salonunun 2 Şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Gökçen Asrın Aşkı Düğün Salonunun 2 Şubesi Açıldı

 Açılışa  İYİ Parti Konya  Milletvekili  Ünal Karaman, İYİ Parti İl başkanı Kadir Ulusoy ,Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam, Gelecek Ğartisi İl Başkanı Ahmet Arslan, Büyük Birlik İl Başkanı Seyit Özcan, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Osman Karamercan , ilçe başkanları yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

ek-2.jpg

Açılış Konuşmasını yapan Gökçen Asrın Aşkı Düğün Salonu sahibi Mehmet Uğur ; ‘İlk ticari hayatına 2010 yılında başladığı belirterek sözlerine şöyle devam etti. Pandemi de   en çok etkilenen sektörlerden birisi de bizim sektörümüz olmuştur . Ancak hizmetten ve kaliteden hiçbir zaman ödün vermedik. Hemşerilerimizin desteği ve müşterilerimizin memnuniyeti ile bugünlere geldi.

img-0444.jpg

 Bugün karşınıza bin metrekare büyüklüğünde 750 kişilik eğlence ve düğün organizasyonu 5 bin kişilik Konya pilavı organizasyonu kapasitesi olan tesisimizin değerli Konyalılarımızın hizmetine sunuyoruz. Bu süreçte her zaman yanımda olan hem iş ortağım hem hayat arkadaşım kıymetli eşime teşekkür ediyorum. Açılışta bizleri yalınız bırakmayan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum ‘’dedi  Program protokolün kurdele kesimi ile açılışı gerçekleştirildi.

 

AdminAdmin