SİYASET

Göka: ‘Konya Hep Sevdamız Oldu’

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, Ağustos ayı saha çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Ilgın, Doğanhisar, Beyşehir, Selçuklu, Hadim, Ereğli, Karapınar, Meram ve son olarak Sarayönü’nde çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunduklarını belirten Göka, Konyalıların yoğun ilgisini gördüklerini kaydetti

Göka: ‘Konya Hep Sevdamız Oldu’

. Göka, “Meclisin tatile girmesiyle birlikte genel kurul çalışmalarımız dışında saha ziyaretlerimizi yoğunlaştırdık. Bu kapsamda AK Parti Konya İl Başkanlığımızın organizasyonunda bütün milletvekili arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız, il ve ilçe yönetimlerimizle birlikte Konya’nın bütün ilçelerinde sahadayız. Biz de dava arkadaşlarımızla birlikte Ilgın, Doğanhisar, Beyşehir, Selçuklu, Hadim, Ereğli, Karapınar, Meram ve Sarayönü ilçelerimizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bizler sadece seçim zamanı değil, her zaman sahadayız. Şimdi de teşekkür ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimiz bizimle bir araya gelmekten çok memnun olduklarını ifade ediyorlar, bu da bizi mutlu ediyor. Hemşerilerimizin sesini her zaman ana gündemimiz yapacağımızı ifade etmiştik. Bu düstur ile vatandaşlarımızla biraya geliyoruz. Gittiğimiz her yerde hemşerilerimizin Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a ve AK Parti’mize olan sevgisine, teveccühüne şahitlik ediyoruz. Bizleri muhabbetle bağrına basan, her gittiğimiz yerde güler yüzle karşılayan, davamızın bugünlere gelmesinde dua ve desteklerini bizlerden esirgemeyen Konyalı hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

‘KAZANAN YİNE TÜRKİYE OLACAK’

‘Konya hep sevdamız oldu’ diyen Göka, sözlerini şöyle tamamladı: “Gönül birlikteliğimiz ile şehrimizi el ele daha da ileri taşıyacağız. 22 yıl önce Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde millete hizmet yolunda çıktığımız yolculuğumuza, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla ilk günkü aşk ve heyecanla devam ediyoruz. Kucaklayıcı, kuşatıcı ve her kalbe dokunan bir anlayışla vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Genel seçimlerde milli irade nasıl galip geldiyse, yerel seçimlerde de milletimizin geleceğine sahip çıkacağına yürekten inanıyoruz. İnşallah yerel seçimlerde de aynı başarıyı yakalayacağız. Başkentler başkenti Konya’mızdaki ‘Konya modeli belediyecilik’ tüm Türkiye’ye örnek teşkil ediyor. Dolayısıyla tüm ilçelerimizde seçimden büyük bir zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Kazanan yine Türkiye olacak.”

 

 

 

AdminAdmin