SİYASET

Genel Başkan Çayır:’’ Milli Yol Partisi Olarak Bu Düzene İtiraz Ediyoruz ‘’

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır Konya Bera Otelde düzenlediği basın toplantısında, “Türkiye'deki 130 yıllık ezbere, vurdumduymazlığa, bugün siyasetin keyfiliğine kör olanların karşısında itiraz hareketi olarak ezberleri bozmaya geliyoruz” diye konuştu.

 Genel Başkan Çayır:’’ Milli Yol Partisi Olarak  Bu Düzene İtiraz Ediyoruz ‘’

Basın toplantısında Milli Yol Partisinin kuruluşunu ve yol haritasını anlatan Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, “Türkiye’deki siyasi partiler isimleri, amblemleri ve fonksiyonları farkı olsa da hemen hemen hepsinin başında bir genel başkan vardır. Genel başkan ne derse ve ne yaparsa herkes uymak zorundadır. Bugüne kadar da ne bir refah, ne bir demokrasi, ne bir insanı değerler çıkmadı. 130 yıldır dolap beygiri gibi kendi etrafında dolanan bir siyasi yapıda, hiçbir şey değişmemiş sadece zenginler değişmiştir. Geldiğimiz noktada Türkiye’deki 130 yıllık ezbere, vurdumduymazlığa, bugünkü siyasetin keyfiliğine kör olanların karşısında bir itiraz hareketi olarak, bütün ezberleri bozmaya geliyoruz. Bizim gibi düşünenlerin, adalet talebinde bulunanların ve böyle gitmez diyenlerin itiraz sesi olmak için iki yıldır yola çıktık. Üretim olmazsa gelecek olmaz. Özgürlük varsa hürriyet vardır. İnanç varsa gelecek vardır. Kalkınma varsa üretim ve refah vardır. Bunlar birbirini destekleyen kavramlardır. Eğer bir yerde insanca yaşamak istiyorsak orada adalet olmadır. Adalet yoksa yaşayamayız. Türkiye’de siyaset soruna çözmek yerine, sorunları çoğaltmak üzerine kurgulanmıştır. Milli Yol olarak, insanımızı onurlu ve şerefli yaşaması için mevcut sistemin topyekûn yeniden yapılanması gerektiği inancıyla ortaya çıktık ve bağımsız ve bağlantısız bir duruş sergiliyoruz. Muhsin Yazıcıoğlu ile kader birliği etmiş arkadaşlarımızla Milli Yol Partisini kurarak, Türkiye’deki yanlış siyasete ve sisteme itirazın sesi olarak mücadeleye devam ediyoruz” dedi.

EMEKLİLERİMİZİ AÇLIĞA MAHKUM ETTİNİZ

İktidarın emeklileri 7. 500 liraya mahkûm ettiğine dikkat çeken Remzi Çayır, “ Ülkemizin geleceği olan gençlerimiz koşa koşa Kanada’ya, İngiltere’ye, Fransa’ya ve Almanya’ya gidiyorlar. Gençlerimizin geleceği 22 yıldır iktidarda olanların umurunda bile değildir. Yine 22 yıldır iktidarın ülkemizi getirdiği bataklıktan dolayı hayat pahalılığının dibindeyiz. Enflasyon canavarının belini kırdık söylentileriyle halkımızla dalga geçiyorlar. Emeklilerimizi de 7. 500 liraya mahkûm ettiler. Emekliye hakaret etmeyin. Mülakatı kaldıracaklardı ne oldu ne değişti. Mülakata devam ediyorlar. 2002’ de 1 ton buğdayla çiftçi 22 çeyrek altın alırken, bu gün 1 ton buğdayla 2 çeyrek altın alıyor. Anayasa bir milletin ortak metnidir. Değişecekse de milletin iradesi ve ortak aklıyla değiştirilmelidir. İsrail’in Filistin’i işgalini dünya ile birlikte Türkiye ve Müslüman ülkeleri de seyrediyor. Amerika üssü olmayan hiçbir Müslüman ülkesi de yoktur. Müslüman ülkeleri ayağa kalkıp, neden zulme karşı durmuyorlar. Filistin’in ve oradaki kardeşlerimizin yayındayız. Artık ülkemizi ve milletimizi uyuttuğunuz yeter diyoruz. Allah nasip ederse milletle buluştuğumuzda ve iktidara geldiğimizde bambaşka bir Türkiye bulacaksınız. Yerel seçimlerde kendi adaylarımızı çıkaracağız. Ülkemizin sorunlarını samimi ve inançla çözeceğiz. Bu inançla sokaktayız ve şehirlerdeyiz.”

Bera Otelde düzenlenin basın toplantısına Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Genel Başkan Yardımcıları, Konya İl Başkanı Mehmet Konyalı . partililer ve Basın mensupları katıldı.

AdminAdmin