SİYASET

Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Hakan Eser Oldu

Gelecek Partisi kongre süreci kapsamında Konya’da ilk olağan kongresini Selçuklu’da gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Hakan Eser Oldu

İlçe Başkanlığı salonunda gerçekleştirilen Gelecek Partisi 2. Olağan Selçuklu kongresine MYK Üyesi Hacer Filikci, Konya Milletvekili Hasan Ekici, İl Başkanı Ahmet Arslan ve İl Başkanlarının yanı sıra İlçe delegeleri katıldı.

Resim önizlemesi

İlk’lerin ve En’letin Teşkilatı

Özel işleri dolayısı ile İzmir’e yerleşme kararı alması dolayısı ile İlçe Başkanlığını bırakan Osman Başaran yaptığı konuşmada ilçe teşkilatının İLK’lerin ve EN’lerin teşkilatı olduğunu söyledi.

Gelecek Partisi’nin Türkiye genelinde bulunan teşkilatlarının içerisinde birçok şeyi ilk olarak Şelçuklu teşkilatının yaptığını söyleyen Başaran; “Türkiye’de En fazla saha çalışması yapan, en fazla stant kuran, en fazla üye yapan, kısaca en fazla çalışan teşkilat benim teşkilatım, benim arkadaşlarım olmuştur” dedi.

Osman Başaran İle Çalışmaya Devam Edeceğiz

Resim önizlemesi

Kongrede selamlama konuşması yapan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan da Kongrenin hayırlı olması temennilerini iletti. Bugüne kadar Osman Başaran başkan ile yaklaşık üç buçuk yıl görev yaptıklarını söyleyen İl Başkanı Arslan, içinin buruk olduğunu fakat bunun bir ayrılış olmadığını, bundan sonra da başka yerlerde ve görevlerde Osman Başaran ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Duygu Dolu Anlar Yaşandı

Selamlama konuşması için kürsüye çıkan Gelecek Partisi kurucu il başkanı ve 28. Dönem Konya Milletvekili Hasan Ekici kendini tutamadı. Ekici, salonda bir süre yaşanan sessizliğin ardından yaptığı konuşmada; “Zor şartlarda siyaset nasıl yapılır, bir Liderin arkasında nasıl durulur, İl başkanının arkasında nasıl durulur, bir kardeş nasıl olunur Osman Başaran bunu gösterdi. İlk geldiğinde “ben siyasetten anlamam” demişti. iyi ki anlamıyormuş, anlasaydı nasıl olurdu o da ayrı bir konu” dedi.

İktidar partisinde siyaset yapmanın kolay olduğunu söyleyen Konya Milletvekili Hasan Ekici, Sıfırdan başlayan bir Parti’de İnsan kaynağı bulmanın, insanları bir arada tutmanın ve motive etmenin, maddi durumları yönetmenin, pes etmeden çalışmanın zor olduğunu ama bunların hepsini beraber yaptıklarını söyledi.

 

AdminAdmin