SİYASET

Gelecek Partisi 4 İlçede Daha Adayını Açıkladı.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, düzenlenen programda Akşehir, Akören, Altınekin ve Doğanhisar İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

Gelecek Partisi 4 İlçede Daha Adayını Açıkladı.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan Ahmet Arslan 31 Mart Yerel Seçim takviminin devam ettiğini ve bu sürecin sonunda bütün adaylarını açıklamış olacaklarını belirtti.

 İl Başkanı Arslan: “Büyük Taarruzun karargâhı, Nasrettin hocanın şehri AKŞEHİR ilçemizini iş insanı ve kurucu ilçe başkanımız Fatih Köle'ye emanet ediyoruz. Tarihi milattan önce 3000'li yıllara dayanan, şirin Yörük Türkmen ilçemiz AKÖREN'i partinizin kuruluşundan bugüne kadar beraber yol yürüdüğümüz iş insanı Muhammed Ercengiz arkadaşımıza emanet ediyoruz. Konya ovasının ortasında, Konya’nın tarım şehri olarak bilinen ALTINEKİN ilçemizi kıymetli yol arkadaşım, İl Başkan Yardımcımız İrfan Noras’a emanet ediyoruz.  Sultandağı eteklerinde kurulan ve asını Doğan kalesinden alan DOĞANHİSAN İlçemisi ise yine kurucu ilçe başkanımız emekli Devlet MemuruSerdar Selçuk Bey’e emanet ediyoruz. Adaylarımıza güveniyoruz ve başarılı olacaklarına da inanıyoruz. Şimdiden Gelecek Partimizin bütün Belediye Başkan adaylarımıza çıktıkları bu yolda muaffakiyetler dilerim” dedi.

AdminAdmin