GÜNCEL

Gelecek Konya Ailesi Bayramlaştı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı bayramlaşma programı, Kurban Bayramı’nın 2. günü partinin il başkanlığında gerçekleştirildi.

Gelecek Konya Ailesi Bayramlaştı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı Kurban Bayramı bayramlaşma programı, Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Ömer Ünal, Konya Milletvekili Hasan Ekici, Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarının katılımı ile il başkanlığında gerçekleştirildi.

Resim önizlemesi

Programda konuşan Ahmet Arslan: “Kurban Bayramı’nızı tebrik eder, bayramların; ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederim. Kurban teslimiyet ve paylaşmak demektir. Kurban bir olmak demektir. Kurban bir kaderin paylaşılmasıdır. 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemiz derin bir sarsıntı ile uyandı. 11 ilimizi etkileyen bir deprem ile sarsıldık. Birçok vatandaşımızın vefat ettiği bu acı olayda binlerce vatandaşımız da yaralandı. Deprem bölgesinde büyük acılar yaşadık. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bizler burada bayramı idrak ederken Kâbe’de Müslüman kardeşlerimiz de hac ibadetlerini yerine getirmektedirler, Rabbim onların da dualarını kabul, Haclarını da makbul eylesin İnşallah.

Resim önizlemesi

 

Adaletin, eşitliğin ve kardeşliğin egemen kılınması dileklerimle tekrardan hepinize nice bayramlar diliyorum. Bayramınız mübarek olsun.” Dedi.

İl Balkanı Ahmet Arslan’ın ardından konuşan Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici’de: “Öncelikle her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kurban Bayramınızı kutluyor, sevdikleriniz ile birlikte nice bayramlar diliyorum. Bu bayramlar da inşallah bizleri ve tüm Müslümanların birlik ve beraberliğine vesile olsun ve bir araya getirsin. Ülkemizin birliği, dirliği daim olsun inşallah.” Dedi.

Resim önizlemesi

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Teşkilat Başkanı Ömer Ünal’da yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğe vurgu yaparken şu ifadeleri kıllandı: “Kurban Bayramı’nı idrak ediyoruz. Bayramlar birlik ve beraberliğin en önemli günleridir. İnşallah Kurban Bayramı vesilesi ile başta ülkemizde İslam âleminde, mazlumların yeniden sesinin duyulduğu, zulmün son bulduğu bir dönemi inşallah hep beraber yaşarız. Ben tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Hepimizin bayramı mübarek olsun.” Dedi.

AdminAdmin