TEKNOLOJİ

Geleceğin Kamu Yöneticileri Meram Belediyesi Meclisinde

Meram Belediye Meclisi 2024’ün ilk toplantısında, Necmettin Erbakan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerini ağırladı. Ziyaretlerinde, meclisin çalışma yöntemini yakından izleme fırsatı yakalayan öğrenciler, Başkan Mustafa Kavuş’tan da belediyenin çalışmaları ve sistemin işleyişi hakkında bilgi aldılar.

Geleceğin Kamu Yöneticileri Meram Belediyesi Meclisinde

Belediye Başkanı Mustafa Kavuş başkanlığında bir araya gelen Meram Belediye Meclisi’nin 2024 yılı ilk toplantısının özel misafirleri vardı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri, hocaları Doç. Dr. Erdal Bayrakçı’nın eşliğinde meclisin ve Başkan Kavuş’un konuğu oldu.

Resim önizlemesi

 

GENÇLER, MECLİSİN KARAR ALMA, PLANLAMA VE UYGULAMA SÜRECİNİ GÖZLEMLEME FIRSATI YAKALADI

 

Başkan Mustafa Kavuş, meclis toplantısı öncesinde gençlerle sohbet etti. Sohbetinde belediye çalışmaları ve meclisin işleyiş biçimi hakkında öğrencilere bilgi veren Başkan Kavuş, öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Sohbetin ardından başlayan toplantıda meclisin karar alma sürecini gözlemleme fırsatı bulan gençler, belediye hizmetlerinin nasıl planlandığına ve uygulandığına da şahit oldular. Meclis toplantısında geleceğin kamu yöneticilerini ve siyaset bilimcilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Kavuş, bu ziyaretin geleceğin yöneticilerine ilham vermesi amacıyla gerçekleştiğine vurgu yaptı.

Resim önizlemesi

Öğrencilerden, kendilerine derin bir anlayış ve önemli bir deneyim kazandıracak bu buluşmayı en güzel şekilde değerlendirmelerini isteyen Başkan Kavuş, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Sizler geleceğimizin teminatısınız. Yarın bu sıralarda sizler oturacak, meclisin üyeleri başkanları sizler olacak, ülkeyi ve şehri sizler yöneteceksiniz. Bu nedenle en güzel şekilde yetişmeniz en iyi eğitimleri almanız bizim için çok değerli. Eğitim serüveninize katkı sunmak gerek şahsımın gerek kurumumun en önemli vazifelerinden biri olduğu inancıyla her zaman yanınızdayım.”

Resim önizlemesi

Başkan Kavuş’un konuşmasının ardından Meram Belediyesi 2024 yılı Ocak ayı toplantısı gerçekleştirildi.

AdminAdmin